• darkblurbg

De voorruit van uw auto professioneel laten tinten met Chameleon raamfolie?

Voor het tinten van uw voorruit met Chameleon raamfolie bent u bij ons aan het juiste adres. Door de voorruit van uw auto te tinten geeft u uw auto een exclusieve uitstraling. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit van de Amerikaanse merken Johnson Window Films en LLumar. Deze worden zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit geplaatst, waarna u een bijbehorend keurmerkcertificaat en levenslange garantie ontvangt. Terwijl wij uw auto tinten heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie te werken en in te loggen op ons wifi-netwerk.

Wat is Chameleon raamfolie?

Chameleon raamfolie is precies zoals de naam al doet vermoeden - het zal van kleur veranderen en zich aanpassen aan de omgeving en omstandigheden. In vergelijking met andere tinten biedt het een hoger niveau van privacy en UV-bescherming, waardoor u wordt beschermd tegen het felle zonlicht. Het verduistert ook de binnenkant van de auto niet, dus je krijgt nog steeds genoeg licht om goed te kunnen zien. Dit is een van de redenen waarom het steeds populairder wordt.

Chameleon raamfolie moet adequaat worden aangebracht en altijd door een gerenommeerd en professioneel bedrijf worden uitgevoerd. Bij correct aanbrengen van de raamfolie profiteert u van grote voordelen van de Chameleon tint.

  • Levenslange garantie
  • Ruiten tinten volgens de Nederlandse wet- en regelgeving
  • Expertise en vakmanschap