autoruit sterreparatieNiets is vervelender dan een sterretje in uw voorruit of zelfs een barst. U wilt dit snel laten repareren? Of snel laten vervangen? Dan helpen wij u graag verder. Wij hebben een zeer efficiënte methode om autoruiten te vervangen of eventueel te repareren.

 

AUTORUIT REPARATIE

Heeft u een ster in uw voorruit? Dan is tijdige autoruit reparatie noodzakelijk. Door o.a. temperatuurswisselingen kan een ster makkelijk een barst worden. Als het sterretje groter is dan circa 3,5 cm, dan is vervanging de enige mogelijkheid.

 

autoruit vervangen

SPECIALE HARSMETHODE

Climax autoglasservice repareert de beschadiging door middel van een vacuümprocedé. De ruimte van de beschadiging wordt geheel vuil-, vocht- en luchtvrij gemaakt en de hars wordt onder druk aangebracht en met behulp van uv-licht wordt de hars uitgehard.

 

autoglas

AUTORUIT VERVANGING

Is de beschadiging te groot, dan dient uw autoruit vervangen te worden. Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat wij dit een stuk voordeliger kunnen doen dan de meeste autoruitherstelbedrijven. Maak nu direct een afspraak.

 

KWALITEIT & GARANTIE

Bij Climax Autoglasservice gebruiken we uitsluitend ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM-kwaliteit: Original Equipment Manufacturer-kwaliteit) en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komen die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten.

 

DIRECTE AFHANDELING MET DE VERZEKERING

Climax Autoglasservice regelt de gehele schade afwikkeling rechtstreeks met alle verzekeringsmaatschappijen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. 
Het maakt dus niet uit bij welke maatschappij u verzekerd bent, wij zorgen er voor dat het in orde komt.

verzekeraars

RUITSCHADE MELDEN

Vul het onderstaande contactformulier in om uw ruitschade zo snel mogelijk te laten herstellen. Of bel direct met ons. Tel. 0252-371322 

  Kies bestand...