• darkblurbg
    Autoruitschade? Wij helpen u direct!

Dé specialist in autoruiten

Climax autoglasservice is al sinds 2007 een begrip in de Randstad. Wij zijn gespecialiseerd in autoruiten vervangen, autoruiten tinten en blinderen, autobelettering en in carwrapping. Ons bedrijf (gevestigd in Noordwijkerhout) is goed bereikbaar vanuit de gehele Randstad.

Onze klanten

Wij werken voor consumenten en bedrijven. Consumenten weten voornamelijk de weg naar ons bedrijf te vinden voor het blinderen en tinten van autoruiten en voor car wrapping. De zakelijke markt bedienen wij vooral met het poetsen van auto’s, autoruit reparatie en vervanging.

Waarom autoglasservice?

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze diensten omdat we vakkundig en servicegericht werken tegen een aantrekkelijke prijs. We zijn tevens FOCWA erkend.

Vergaande service

Naast het feit dat we met de beste producten werken en dat ons personeel gericht opgeleid is voor alle autoruit werkzaamheden, kunt u bij ons gewoon doorwerken (Wifi), een leenauto meekrijgen of op een fraaie locatie genieten van een kop koffie.

Gespecialiseerd in tinten en blinderen

Climax autoglasservice heeft zich gespecialiseerd in het blinderen en tinten van autoruiten. Allereerst voor uw veiligheid, maar ook om de uitstraling van uw auto te vergroten. En onze tarieven zijn uiterst aantrekkelijk.