• darkblurbg
  PROFESSIONAL WINDOW TINTING

  Levenslange Garantie | Perfecte afwerking | Betaalbaar

Uw autoruiten professioneel laten tinten of blinderen? 

Door uw autoruiten te blinderen, geeft u uw personenauto of bestelbus een exclusieve uitstraling. Daarnaast creëert u privacy doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit van de Amerikaanse merken Johnson Window Films en LLumar. Deze worden zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit geplaatst, waarna u een bijbehorend keurmerkcertificaat en levenslange garantie ontvangt. Terwijl wij uw auto blinderen heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie te werken en in te loggen op ons wifi-netwerk. Heeft u geen tijd om te wachten? Maak dan gebruik van onze gratis leenauto.

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak Bekijk onze prijzen

 • Levenslange garantie
 • Ruiten tinten volgens de Nederlandse wet- en regelgeving
 • Gratis leenauto 

BLINDEERMOGELIJKHEDEN VOOR UW AUTORUIT: VAN 5% TOT 50% GETINTE RUITEN

Om ervoor te zorgen dat uw geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, hebben wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw voorste portieren te tinten met de toegestane 55% tint, maar de achterste portieren (overige ruiten) zeer donker te maken met een 5% tint. Om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij een voorbeeld van de meest gebruikte tinten.

GA DIRECT NAAR:

 

5% TINT

De 5% tint is de donkerste tint. Deze blindeertint wordt met name toegepast op bedrijfsauto’s en bij personenauto’s waarbij men geen inkijk van buitenaf wenst.

 

TINTSPECIFICATIE

Tint 5%
Lichtdoorlaatbaarheid 6%
Schaduwfactor 0.66
Geabsorbeerde zonne-energie 52%
Verblindingsreductie 93%

PRAKTIJKVOORBEELDEN MET 5% GETINTE AUTORUITEN 

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak Bekijk onze prijzen

renegade-rn20

20% TINT

De 20% tint heeft een chique en strakke look, waardoor deze tint zeer populair is onder personenauto’s. Net zoals de andere tinten is de 20% tint UV-straling en zonwerend.

TINTSPECIFICATIE

Tint 20%
Lichtdoorlaatbaarheid 21%
Schaduwfactor 0.71
Geabsorbeerde zonne-energie 44%
Verblindingsreductie 77%

20% GEBLINDEERDE AUTORUITEN: PRAKTIJKVOORBEELDEN

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak Bekijk onze prijzen

renegade-rn35

35% TINT

De 35% tint geeft een smaakvolle donkere tint aan uw autoruiten. Doordat de ruiten licht getint zijn, kunt u met daglicht de personen die in de auto zitten herkennen. Daarnaast filtert de folie UV-straling uit het zonlicht.

TINTSPECIFICATIE

Tint 35%
Lichtdoorlaatbaarheid 35%
Schaduwfactor 0.76
Geabsorbeerde zonne-energie 38%
Verblindingsreductie 62%

PRAKTIJKVOORBEELDEN MET 35% GETINTE AUTORUITEN

renegade-rn50

50% TINT

Geef een donkere twist aan uw auto met de 50% getinte folie. Buitenstaanders kunnen door de folie heen kijken, maar zien een donkere tint op de ramen. Daarnaast filtert de folie UV-straling uit het zonlicht, waardoor u beschermd bent tegen schadelijke UV-straling.

TINTSPECIFICATIE

Tint 50%
Lichtdoorlaatbaarheid 51%
Schaduwfactor 0.80
Geabsorbeerde zonne-energie 32%
Verblindingsreductie 44%

ERVARINGEN

Tim Muurling In april mijn ruiten laten blinderen bij Climax. Na heel wat maanden later zit alles nog perfect. Geen problemen of vreemde dingen tegengekomen. Deze zomer is mijn auto een stuk koeler gebleven na een dag in de zon staan en de complimenten van vrienden en familie na het resultaat worden tot op de dag van vandaag nog steeds gegeven wanneer ze het zien."
Marcos Bergsma Ik heb het voor het eerst gedaan mijn ruiten tinten. Ik was erg zenuwachtig, maar door de professionele vakkundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers heb ik het besloten te doen. Toen mijn auto klaar was, had ik tranen in mijn ogen van blijdschap. Is dit mijn auto? Ik raad Climax voor 100% aan. Mannen prachtig werk verricht.
Martin Vermeer Afgelopen maand de ramen van mijn Megane laten tinten en vandaag mijn voorruit laten vervangen. Beide super gedaan en een topservice! Dit bedrijf is echt een aanrader. Prijzen zijn goed en je wordt hier erg goed geholpen. Fatih en collega’s ga zo door!   
Meer referenties...klik hier

FOLIE VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT: LEVENSLANGE GARANTIE

Wij werken enkel met A-kwaliteit folie van de merken Johnson Window Films en LLumar. Deze merken zijn toonaangevend in autoramen blinderen. De folies van deze twee Amerikaanse merken beschikken over een dikke hardcoating met geïmpregneerde kleuring en een krasbestendige laag voor een extra bescherming. De blindeerfolie houdt 99% van de schadelijke UV-straling tegen, waardoor het interieur van uw auto minder snel verkleurt. Daarnaast heeft de folie de volgende kenmerken:

 • Aantrekkelijke kleur: de folie is universeel zwart, waardoor het vrijwel identiek is aan normaal getint glas.
 • Niet geleidend. Er vindt geen storing plaats van het GPS-signaal, vensterantenne of andere apparaten die met radiosignalen werken.
 • Levenslange garantie

     

AUTORUITEN TINTEN TERWIJL U WACHT

Het tinten van uw autoruiten duurt afhankelijk van het aantal ruiten dat u wilt laten blinderen tussen de twee en vier uur. Terwijl wij uw ruiten tinten, kunt u onder het genot van een kop koffie of thee gebruikmaken van ons wifi-netwerk. Indien het blinderen van uw ruiten langer dan drie uur in beslag neemt, kunt u zonder bijkomende kosten gebruikmaken van onze leenauto. U betaalt enkel de brandstofkosten.

AUTORUIT BLINDEREN WETGEVING

Het openbaar ministerie heeft vastgesteld dat de voorruit en de voorste zijruiten tot 55% geblindeerd mogen worden. De overige ruiten mag u zo donker maken als u zelf wilt, mits er een linker en rechter buitenspiegel aanwezig is.

Lees hier meer over de wetgeving

AUTORUITEN BLINDEREN KOSTEN

Voor het tinten van uw autoruiten werken wij met set- en stukprijzen. Het maakt hierbij niet uit voor welk tintpercentage u kiest. Wilt u meer informatie over de tarieven?

Ramen blinderen? Neem contact op door te bellen naar 0252 514358 of ontvang direct een offerte.

 

 • Bij Climax Auto Glas in Rotterdam bieden we topklasse window film oplossingen voor personenwagens zoals de Mercedes C-klasse en de Volvo V40, om warmte te reduceren en jouw auto een tintpro look te geven.

 • Heeft u vragen over car tuning of het plaatsen van een specifieke coating voor uw BMW 3-serie? Bekijk onze veelgestelde vragen op https://climaxautoglas.nl/ of vraag naar onze brochure voor meer informatie.

 • Van Aalsmeer tot Amstelveen, onze autoriteit in automotive glas en tinting garandeert de beste kwaliteit voor elk model, of je nu rijdt in een tweedehands hatchback of een splinternieuwe Tesla Model 3.

Voorruit tinten € 155,-
A-stijl  
Driehoekruit tinten € 20,-
Voorportier tinten € 65,-
Driehoekruit en voorportier tinten € 85,-
B-stijl  
Achterportier tinten € 65,-
Achterportier en driehoek achterruit tinten € 85,-
Zijruit vast < 50 cm tinten € 45,-
Zijruit vast > 50 cm tinten € 65,-
Achterklep station, hatchback of dubbele deur tinten € 110,-
Achterruit Sedan of Coupé tinten € 155,-
Setprijzen  
Hatchback 3-deurs tinten: twee keer vaste zijruit en één achterruit € 179,-
Hatchback 5-deurs tinten: twee keer achterportier en één achterruit € 216,-
Hatchback 5-deurs tinten: twee keer achterportier, twee keer driehoekruit en één keer achterruit € 252,-
Station 5-deurs tinten: twee keer achterportier, twee keer zijruit vast en één keer achterruit € 297,-
Station 5-deurs tinten: twee keer achterportier, twee keer driehoekruit, twee keer zijruit vast en één keer achterruit € 333,-
Sedan 5-deurs tinten: twee keer achterportier, twee keer driehoekruit en één keer achterruit € 295,-
Coupé 3-deurs tinten: twee keer zijruit vast en één keer achterruit € 245,-

VEELGESTELDE VRAGEN AUTORUITEN TINTEN

Is de keuze van de tintfolie van invloed op de prijs?

Nee, de tint die u kiest heeft geen invloed op de prijs.

Ontvang ik garantie op de blindeerfolie?

Omdat wij werken met A-kwaliteit folie ontvangt u levenslange garantie op de blindeerfolie.

Is de folie krasbestending?

Ja, wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde autofolies voor onze getinte ramen,  die zijn voorzien van een krasvaste coatinglaag.

Zijn er wettelijke beperkingen omtrent het tinten van autoruiten?

Vanuit de overheid is bepaald dat de voorste twee portierruiten een lichtdoorlaatbaarheid dienen te hebben van minimaal 55%.

Is het zicht na het autoruit blinderen nog steeds goed?

Na het blinderen van de autoruit blijft het zicht over het algemeen goed. De gebruikte folies zijn doorgaans ontworpen om een optimale balans te bieden tussen zonwering, privacy en behoud van zicht. De speciale heldere lijm die gebruikt wordt bij het aanbrengen van de folies zorgt ervoor dat het zicht naar binnen en buiten behouden blijft, zij het mogelijk met een lichte vermindering in helderheid.

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ CLIMAX AUTOGLAS

Auto ramen laten tinten? En heeft u vragen over het blinderen van uw autoruiten of wilt u meer informatie over een bepaalde tint? Neem contact op door te bellen naar 0252 51 43 58 of stuur een e-mail naar info@climaxautoglas.nl. Onze klantenservice is op de volgende tijdstippen bereikbaar:

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

Vraag een offerte aan voor het blinderen/tinten van uw autoruiten:

  Kies bestand...