• darkblurbg
    Professional Window Tinting

    Levenslange Garantie | Perfecte afwerking | Betaalbaar

Wilt u professioneel uw autoruiten laten tinten of blinderen?

Met het blinderen van uw autoruiten geeft u uw personenauto of bestelbus een exclusieve uitstraling. Daarnaast creëert het privacy, doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Bij Climax Autoglas kunt u vertrouwen op een optimale kwaliteit, omdat we uitsluitend werken met hoogwaardige folies van de Amerikaanse merk Johnson Window Films. Deze folies worden zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit geïnstalleerd. Bovendien ontvangt u een keurmerkcertificaat en levenslange garantie.

Terwijl wij uw auto blinderen, bieden wij u de mogelijkheid om te werken en in te loggen op ons wifi-netwerk, terwijl u geniet van een kop koffie of thee. Mocht u geen tijd hebben om te wachten, dan kunt u ook gebruikmaken van onze gratis leenauto.

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak

  • Levenslange garantie
  • Ruiten tinten volgens de Nederlandse wet- en regelgeving
  • Gratis leenauto

Diverse tinten mogelijk: Van 5% tot 55%

Bij Climax Autoglas bieden we verschillende blindeermogelijkheden aan. U heeft de keuze om uw voorste portieren te tinten met een toegestane 55% tint, terwijl de achterste portieren zeer donker gemaakt kunnen worden met een 5% tint. We houden ons hierbij altijd aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Om u een beeld te geven van de verschillende tinten, laten we u onderstaand een aantal voorbeelden zien.

De voordelen van autoruiten blinderen
Het blinderen van autoruiten biedt verschillende voordelen. We benoemen ze graag voor u:

- Exclusieve uitstraling: Ramen blinderen geeft uw voertuig een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Het kan de algehele esthetiek van uw auto verbeteren en een persoonlijk tintje toevoegen.

- Privacy: Geblindeerde autoruiten zorgen voor meer privacy in uw voertuig. Voorbijgangers kunnen niet gemakkelijk naar binnen kijken, waardoor u zich comfortabeler voelt en uw persoonlijke bezittingen veiliger zijn. Ook kunnen buitenstaanders niet van binnen zien wat er in de auto ligt. Zo wordt voor en groot deel, inbraak voorkomen en kunt u met een gerust hart uw auto verlaten.

- Bescherming tegen UV straling: Kwalitatieve blindeerfolies kunnen tot 99% van de schadelijke UV straling blokkeren. Dit beschermt niet alleen uw huid tegen de schadelijke effecten van de zon, maar helpt ook om het interieur van uw auto te beschermen tegen verkleuring en schade door langdurige blootstelling aan UV straling.

- Warmte- en temperatuurregulatie: Geblindeerde autoruiten kunnen helpen om de temperatuur in uw voertuig te reguleren. Ze verminderen de hoeveelheid warmte die door de ramen naar binnen komt, waardoor het interieur koeler blijft tijdens warme zomerdagen.

- Raamfolie voorkomt verkleuring: De getinte ruiten zorgen ervoor dat de lichtdoorlatendheid verminderd wordt. Hierdoor wordt verkleuring van uw interieur voorkomen.

GA DIRECT NAAR:

 

5% TINT

De 5% tint is de donkerste tint. Deze blindeertint wordt met name toegepast op bedrijfsauto’s en bij personenauto’s waarbij men geen inkijk van buitenaf wenst. Tevens komt de 5% tint veel terug in de Formule 1 door de stoere uitstraling van het donkere glas.

TINTSPECIFICATIE

Tint 5%
Lichtdoorlaatbaarheid 6%
Schaduwfactor 0.66
Geabsorbeerde zonne-energie 52%
Verblindingsreductie 93%

PRAKTIJKVOORBEELDEN MET 5% GETINTE AUTORUITEN 

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak

renegade-rn20

20% TINT

De 20% tint heeft een chique en strakke look, waardoor deze tint zeer populair is onder personenauto’s. Net zoals de andere tinten is de 20% tint UV- en zonwerend.

TINTSPECIFICATIE

Tint 20%
Lichtdoorlaatbaarheid 21%
Schaduwfactor 0.71
Geabsorbeerde zonne-energie 44%
Verblindingsreductie 77%

20% GEBLINDEERDE AUTORUITEN: PRAKTIJKVOORBEELDEN

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak

renegade-rn35

35% TINT

De 35% tint geeft een smaakvolle donkere tint aan uw autoruiten. Doordat de ruiten licht getint zijn, kunt u met daglicht de personen die in de auto zitten herkennen.

TINTSPECIFICATIE

Tint 35%
Lichtdoorlaatbaarheid 35%
Schaduwfactor 0.76
Geabsorbeerde zonne-energie 38%
Verblindingsreductie 62%

PRAKTIJKVOORBEELDEN MET 35% GETINTE AUTORUITEN

renegade-rn50

50% TINT

Geef een donkere twist aan uw auto met de 50% getinte folie. Buitenstaanders kunnen door de folie heen kijken, maar zien een donkere tint op de ramen. Daarnaast filtert de folie UV-straling uit het zonlicht.

TINTSPECIFICATIE

Tint 50%
Lichtdoorlaatbaarheid 51%
Schaduwfactor 0.80
Geabsorbeerde zonne-energie 32%
Verblindingsreductie 44%

ERVARINGEN

Tim Muurling In april mijn ruiten laten blinderen bij Climax. Na heel wat maanden later zit alles nog perfect. Geen problemen of vreemde dingen tegengekomen. Deze zomer is mijn auto een stuk koeler gebleven na een dag in de zon staan en de complimenten van vrienden en familie na het resultaat worden tot op de dag van vandaag nog steeds gegeven wanneer ze het zien."
Marcos Bergsma Ik heb het voor het eerst gedaan mijn ruiten tinten. Ik was erg zenuwachtig, maar door de professionele vakkundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers heb ik het besloten te doen. Toen mijn auto klaar was, had ik tranen in mijn ogen van blijdschap. Is dit mijn auto? Ik raad Climax voor 100% aan. Mannen prachtig werk verricht.
Martin Vermeer Afgelopen maand de ramen van mijn Megane laten tinten en vandaag mijn voorruit laten vervangen. Beide super gedaan en een topservice! Dit bedrijf is echt een aanrader. Prijzen zijn goed en je wordt hier erg goed geholpen. Fatih en collega’s ga zo door!   
Meer referenties...klik hier

Autoruiten tinten met folie van hoogwaardige kwaliteit
Bij ons werken we uitsluitend met hoogwaardige folie van de merken Johnson Window Films. Deze folies zijn van A-kwaliteit en bieden uitstekende eigenschappen. Ze zijn voorzien van een dikke hardcoating met geïmpregneerde kleuring en een krasbestendige laag voor extra bescherming. De blindeerfolie houdt maar liefst 99% van schadelijke UV-straling tegen, waardoor het interieur van uw auto minder snel zal verkleuren. Hier zijn enkele kenmerken van de folie:

- Aantrekkelijke kleur: De folie heeft een universeel zwarte kleur, waardoor het vrijwel identiek is aan normaal getint glas. Het zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

- Niet geleidend: De folie veroorzaakt geen storing in het GPS-signaal, vensterantenne of andere apparaten die met radiosignalen werken. U kunt dus zonder zorgen blijven genieten van de functionaliteit van deze apparaten in uw voertuig.

- Levenslange garantie: We bieden een levenslange garantie op de geïnstalleerde blindeerfolie. Dit geeft u gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten.

Met onze hoogwaardige folie en bijbehorende garantie zorgen we ervoor dat uw autoruiten professioneel en met de beste materialen worden geblindeerd.

     

Autoruiten tinten, terwijl u er op wacht

Het tinten van uw autoruiten duurt afhankelijk van het aantal ruiten dat u wilt laten blinderen tussen de twee en vier uur. Terwijl wij uw ruiten tinten, kunt u onder het genot van een kop koffie of thee gebruikmaken van ons wifi-netwerk. Indien het blinderen van uw ruiten langer dan drie uur in beslag neemt, kunt u zonder bijkomende kosten gebruikmaken van onze leenauto. U betaalt enkel de brandstofkosten.

Uiteraard bespreken we de verwachte planning voorafgaand met u.


Wetgeving rondom autoruiten blinderen

Er zijn specifieke wetgevingen met betrekking tot het blinderen van autoruiten. Volgens de richtlijnen van het openbaar ministerie mogen de voorruit en de voorste zijruiten tot 55% geblindeerd worden. Voor de overige autoruiten, zoals de achterruit en de achterste zijruiten, mag u zelf bepalen hoe donker u ze wilt maken, zolang er maar een linker- en rechterbuitenspiegel aanwezig zijn. Het hebben van deze spiegels is van essentieel belang voor de veiligheid en het behouden van goed zicht.

Het is belangrijk om te weten dat deze wetgeving kan variëren per land en regio. Het is raadzaam om altijd de specifieke voorschriften en regels in uw omgeving te raadplegen voordat u besluit uw autoruiten te blinderen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u binnen de wettelijke normen blijft. De Nederlandse wettelijke eisen leest u via onderstaande link.

Lees hier meer over de wetgeving

AUTORUITEN BLINDEREN KOSTEN

Voor het tinten van uw autoruiten werken wij met vaste set- en stukprijzen, afhankelijk van de grootte van de ruiten en het type wagen. Het maakt hierbij niet uit voor welk tintpercentage u kiest. Wilt u meer informatie over de tarieven? Neem contact op door te bellen naar 0252 514358 of ontvang direct een offerte.

 

Voorruit tinten € 155,-
A-stijl  
Driehoekruit tinten € 20,-
Voorportier tinten € 65,-
Driehoekruit en voorportier tinten € 85,-
B-stijl  
Achterportier tinten € 65,-
Achterportier en driehoek achterruit tinten € 85,-
Zijruit vast < 50 cm tinten € 45,-
Zijruit vast > 50 cm tinten € 65,-
Achterklep station, hatchback of dubbele deur tinten € 110,-
Achterruit Sedan of Coupé tinten € 155,-
Setprijzen  
Hatchback 3-deurs tinten: twee keer vaste zijruit en één achterruit € 179,-
Hatchback 5-deurs tinten: twee keer achterportier en één achterruit € 216,-
Hatchback 5-deurs tinten: twee keer achterportier, twee keer driehoekruit en één keer achterruit € 252,-
Station 5-deurs tinten: twee keer achterportier, twee keer zijruit vast en één keer achterruit € 297,-
Station 5-deurs tinten: twee keer achterportier, twee keer driehoekruit, twee keer zijruit vast en één keer achterruit € 333,-
Sedan 5-deurs tinten: twee keer achterportier, twee keer driehoekruit en één keer achterruit € 295,-
Coupé 3-deurs tinten: twee keer zijruit vast en één keer achterruit € 245,-

Autoruiten tinten? Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in het blinderen van uw autoruiten of heeft u vragen over onze diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Climax Autoglas. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Ook voor het vervangen van een autoruit bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0252 51 43 58 tijdens onze openingstijden. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@climaxautoglas.nl. Stuur ons gerust een bericht met uw vraag, verzoek of opmerking, en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Indien u graag persoonlijk langs wilt komen, bent u van harte welkom in onze vestiging in Noordwijkerhout. Onze medewerkers zullen u graag verwelkomen en assisteren bij al uw behoeften op het gebied van autoruit blinderen.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Is de keuze van de tintfolie van invloed op de prijs?

Nee, de tint die u kiest heeft geen invloed op de prijs. Of u nu kiest voor 5% getinte ruiten, of voor 55%, de prijzen blijven hetzelfde. Wel varieert de prijs per type ruit dat wij voor u blinderen.

Ontvang ik garantie op de blindeerfolie?

Omdat wij werken met A-kwaliteit folie ontvangt u levenslange garantie op de blindeerfolie. Mocht de folie na verloop van tijd loslaten, of andere beschadigingen vertonen, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen.

Is de folie krasbestending?

Ja, wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde autofolies die zijn voorzien van een krasvaste coatinglaag.

Zijn er wettelijke beperkingen omtrent het tinten van autoruiten?

Vanuit de overheid is bepaald dat de voorste twee portierruiten een lichtdoorlaatbaarheid dienen te hebben van minimaal 55%. Tijdens een APK keuring kunnen de ruiten worden afgewezen. De overige ruiten zijn vrij naar wens te blinderen.

Is het zicht na het blinderen van de autoruiten nog steeds goed?

De folies worden beplakt met een speciale heldere lijm, waardoor u een optimaal zicht naar binnen en buiten heeft.

Welke ruiten mag je tinten?

U mag alle ruiten laten tinten. Wel gelden er regels en wetgevingen waar u rekening mee dient te houden.

Hoe lang duurt ramen tinten?

Het tinten van de ramen duurt ca. een uur tot enkele uren. U kunt er gewoon op wachten terwijl u geniet van een kop koffie of aan de slag gaat op uw meegenomen laptop. Mocht het langer duren dan u wenst, dan kunt u ook vrijblijvend een leenauto van ons meekrijgen. U betaald dan enkel de brandstof.

Kun je zelf ramen tinten?

Uiteraard kunt u autoruiten zelf proberen te tinten. Toch moeten we er wel bij vermelden dat we uit ervaring weten dat de kwaliteit een stuk minder is. Aangeraden wordt dan ook om de autoruiten te laten blinderen door een ervaren partij met ervaring.

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ CLIMAX AUTOGLAS

Heeft u vragen over het blinderen van uw autoruiten of wilt u meer informatie over een bepaalde tint? Neem contact op door te bellen naar 0252 514358 of stuur een e-mail naar info@climaxautoglas.nl. Onze klantenservice is op de volgende tijdstippen bereikbaar:

Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

OFFERTE AANVRAGEN: AUTORUITEN BLINDEREN

  Kies bestand...