• darkblurbg

Auto’s met getinte ruiten hebben altijd een stijlvolle uitstraling. Of het nu gaat om een sportauto, een SUV of een bedrijfsauto, het heeft altijd een meerwaarde, voordeel en iets exclusiefs. Geblindeerde autoruiten geven uw auto direct een uniek stijl. Daarnaast biedt het ook veel praktische voordelen zoals meer privacy, veiligheid en comfort. U heeft bovendien verschillende keuzes om uw eigen smaak te kiezen.

De professionele autofolies van Johnson Window Films zorgen niet alleen voor een geweldige uitstraling en aangename koelte maar hebben nog veel meer voordelen. Van een lager brandstofverbruik tot tegengaan van hinderlijk fel licht, u rijdt met nog meer plezier in uw auto.

Hieronder vindt u het meest gebruikelijke tinten, daarnaast zijn er nog enkele tinten beschikbaar welke u ter plekke kunt bekijken.

renegade-rn05 renegade-rn20renegade-rn35renegade-rn50

Welke kenmerken heeft de glasfilm:

Glasfilm is beschikbaar in “universeel zwart”, een kleur die veel lijkt op normaal getint glas. Deze film is niet-geleidend en stoort geen signalen van GPS, vensterantennes en andere apparaten die met radiosignalen werken. Andere kenmerken zijn onder meer een ultraduurzame en extra dikke dubbel uitgevoerde en met kleur geïmpregneerde samenstelling. Daarnaast biedt deze film uiteraard hoogwaardige optische helderheid en bescherming tegen UV-stralen.

• Aantrekkelijke kleur – universeel zwart is vrijwel identiek aan normaal getint glas
• Niet geleidend – geen storing van GPS-signaal, vensterantennes of andere apparaten die met
radiosignalen werken.
Duurzaam product – extra dikke dubbellaags uitgevoerde hardcoat met geïmpregneerde kleuring laat de concurrentie ver achter zich.
• Houdt 99% van schadelijke UV-stralen tegen – hierdoor verbleekt uw interieur minder snel en loopt u minder risico op gezondheidsklachten
• Levenslange fabrieksgarantie

Specificaties

specificatie glasfilm

Praktijk voorbeelden:

5% Tint

5% Tint is het meest donkere tint, het wordt meestal toegepast op bedrijfsauto’s of voor personen die geen inkijk willen hebben van buitenaf. Ook in de tuning wereld is dit een van de meest gekozen tintsoort vanwege zijn stoere uitstraling.

(Klik op de foto om te vergroten)

20% Tint

20 % Tint is het meest uitgekozen tint voor personenauto’s . Deze tint geeft uw auto een strakke,
chique uitstraling en heeft zoals andere tinten UV- en zonwerende eigenschappen.

(Klik op de foto om te vergroten) 

35% Tint

35 % Tint - Wilt u een deftige uitstraling, dan is deze tint de juiste keuze voor u, maakt autoruiten
aanzienlijk donker.
 
(Klik op de foto om te vergroten)

Vraag een offerte aan Maak direct een afspraak

Heeft u nog specifieke vragen? Laat het ons weten via deze contactformulier.