Autoruitschade is een veelvoorkomend probleem dat bij veel mensen frustratie kan veroorzaken. Krassen, sterretjes of scheuren in uw autoruiten kunnen het zicht tijdens het rijden belemmeren en de veiligheid in gevaar brengen, vooral wanneer de schade zich in het gezichtsveld bevindt. Gelukkig kunt u bij Climax Autoglas terecht om uw autoruitschade te laten herstellen. Onze deskundige monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van autoruiten, zodat u weer helder zicht heeft op de weg.


Van sterretje repareren tot autoruit vervangen

Als u tijdig actie onderneemt bij een sterretje, kunnen we vaak de schade nog repareren. Onze reparatie van gehard glas wordt geleverd met een levenslange garantie, zodat u met een gerust hart kunt rijden. Een klein sterretje laten repareren kost tevens weinig tijd. Mocht het sterretje echter zijn uitgegroeid tot een scheur, dan zorgen wij voor een volledige vervanging van uw autoruit. Of het nu gaat om de voorruit, zijruiten of achterruit, wij hebben de juiste autoruit voor uw voertuig.

Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat het schadeherstel aan uw autoruit op een professionele en hoogwaardige manier wordt uitgevoerd. U kunt vertrouwen op onze expertise en vakmanschap om uw autoruit weer in optimale staat te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw autoruitschade door ons professionele team behandelen. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons centraal.


De voordelen van Climax Autoglas

Bij Climax Autoglas profiteert u van verschillende voordelen:

  1. Hoogwaardige kwaliteit: Wij gebruiken autoruiten van de hoogste kwaliteit, geproduceerd volgens de OEM-normen (Original Equipment Manufacturer). Hierdoor bent u verzekerd van autoruiten die voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen.
  2. Gegarandeerde garantie: Op de gebruikte materialen voor uw autoruit bieden wij een levenslange garantie. Dit geeft u gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze service.
  3. Directe kostenafwikkeling: Wij regelen de afhandeling van de kosten rechtstreeks met alle verzekeringsmaatschappijen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over ingewikkelde administratieve procedures. Onze service omvat een vlotte en moeiteloze afwikkeling met uw verzekering.
  4. Snelle service: Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om uw autoruit binnen 2 uur te vervangen of repareren. Onze efficiënte werkwijze en deskundige monteurs zorgen voor een snelle en betrouwbare service.
  5. Deskundig advies: Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u deskundig advies te geven over de beste oplossing voor uw autoruitschade. Of het nu gaat om een reparatie of vervanging, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.


Autoruit gerepareerd terwijl u wacht

Wij zorgen voor de reparatie van uw autoruit terwijl u wacht in onze werkplaats. Met behulp van speciale hars wordt het sterretje in uw autoruit gevuld, waardoor het stevig en veilig is voor de verdere reis. Het is een bekend scenario: u rijdt op de snelweg en opeens hoor je een tik, en er zit een klein sterretje in uw voorruit. Neem direct contact met ons op om deze ruitschade te melden en het sterretje te laten repareren. Het schadeherstel verloopt snel en moeiteloos terwijl u kunt genieten van een kopje koffie. Na de reparatie ziet uw voorruit er weer als nieuw uit en is de beschadiging niet meer zichtbaar.

Naast het repareren van autoruiten kunt u ook bij ons terecht voor het vervangen van uw ruit. Het vervangen van een autoruit duurt doorgaans ongeveer een uur, op voorwaarde dat de benodigde ruit op voorraad is. We raden u daarom aan om vooraf contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen plannen en u niet lang hoeft te wachten.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw autoruitschade snel en professioneel repareren terwijl u comfortabel kunt wachten in onze werkplaats. U kunt weer met een gerust hart de weg op, met een perfect herstelde autoruit.

"Ingeslagen ruit? Een grote scheur in het glas? OF een beginnen klein sterretje? Kies voor Climax Autoglas en zorg dat u vervelende verrassingen tijdig voorkomt."


Autoruit vervangen

Wanneer uw autoruit beschadigd is door vandalisme en reparatie niet mogelijk is, staan wij voor u klaar om uw voorruit te vervangen. Het is vervelend om te ontdekken dat uw zijruit of voorruit is ingeslagen en dat er spullen uit uw auto zijn gestolen. Gelukkig zijn de meeste verzekeraars inclusief autoruitschade in hun dekking opgenomen. Neem contact met ons op als u autoruitschade heeft, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden voor uw specifieke autoruit.

Het vervangen van uw voorruit is een eenvoudige en snelle oplossing. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte vervanging, zodat u snel weer veilig de weg op kunt.


Autoruitschade verzekerd?

Indien uw autoverzekering geen dekking biedt voor autoruitschade, kunt u nog steeds terecht bij Climax Autoglas. U kunt een offerte aanvragen en daarbij aangeven om welk type schade het gaat, met een korte toelichting. Vervolgens zal een expert contact met u opnemen om de juiste autoruit te selecteren. Er wordt een prijs berekend die het meest gunstig is voor u, zodat u toch op een voordelige manier uw autoruit kunt laten repareren of vervangen.


Kies voor Climax Autoglas

Ruit vervangen? Of sterretje in je ruit vervangen? Bij Climax Autoglas bent u verzekerd van kundige expertise en hoogwaardige reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw autoruitschade door ons deskundig team herstellen.

 

Wat moet je doen bij ruitschade?

Wacht niet lang met ruitschade

Het beste advies wat we u kunnen meegeven bij een sterretje of scheur in de autoruit is het direct laten repareren van de schade. U voorkomt hiermee dat het sterretje verandert in een barst en de gehele autoruit vervangen moet worden. Een sterretje of scheur kan gemakkelijk en snel gerepareerd worden met een harsinjectie.

Wordt ruitschade gedekt?

Als u de autoruit laat repareren of vervangen worden de kosten afhankelijk van uw autoverzekering gedekt. Bij een WA-verzekering met beperkt casco of volledige casco, wordt autoruitschade over het algemeen gedekt. De dekking van ruitschade heeft geen invloed op de no claim korting en premie. Wanneer je niet verzekerd ben tegen autoruitschade hoef je overigens ook niet altijd veel te betalen.

Als het repareren van een sterretje of scheur u niets kost, hoeft u vaak geen eigen risico te betalen. Als het schade herstelbedrijf vindt dat de schade te groot is en reparatie onmogelijk is, dan zal de autoruit vervangen worden. In dat geval betaalt u meestal 50% van de kosten via uw eigen risico. Het is aanbevolen om de algemene voorwaarden van uw autoverzekering goed door te nemen, hierin staat over het algemeen exact beschreven wat wel en niet wordt gedekt.

Laat niet overal de ruitschade repareren of autoruit vervangen

U kunt helaas niet zelf een schadehersteller kiezen waar u de autoruit wil laten repareren of vervangen. Autoverzekeraars vergoeden dan soms de kosten niet of u moet meer eigen risico betalen. Dit komt omdat verzekeraars vaak afspraken met bepaalde schadeherstellers hebben. Waar u de autoruit wel kan laten repareren of vervangen staat in de algemene voorwaarden van uw autoverzekering. Veel ruitschade herstellers hebben tegenwoordig zulke afspraken dat u helemaal niets hoeft te doen; de schade afwikkeling wordt direct afgehandeld met uw autoverzekeraar.

Snel uw autoruit laten repareren

Het niet hoeven invullen van een schadeformulier bij ruitschade maakt het eenvoudig voor u om direct de autoruit te laten repareren. U kunt meteen een afspraak maken met de schadehersteller waar uw verzekeraar afspraken mee heeft. Snel en veilig weer de weg op dus.


FAQ

Wat valt onder ruitschade?

Onder ruitschade vallen verschillende vormen van schade aan de autoruit, zoals krassen, sterretjes, scheuren of een volledig gebroken ruit. Deze schade kan veroorzaakt worden door steenslag, vandalisme, ongevallen of andere factoren.


Is ruitschade van invloed op schadevrije jaren?

Nee, ruitschade heeft over het algemeen geen invloed op uw schadevrije jaren. Autoruitschade wordt vaak apart behandeld en valt meestal onder een aparte dekking, zoals een ruitschadeverzekering. Het claimen van ruitschade heeft doorgaans geen gevolgen voor uw schadevrije jaren of premie.


Kan een sterretje snel springen?

Ja, een sterretje in uw autoruit kan snel uitbreiden en een scheur worden. Temperatuurverschillen, drukveranderingen en trillingen kunnen ervoor zorgen dat het sterretje zich verder verspreidt. Het is daarom belangrijk om een sterretje zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade te voorkomen.


Kan ik doorrijden met ruitschade?

In sommige gevallen is het mogelijk om door te rijden met ruitschade, maar het wordt over het algemeen afgeraden. Ruitschade kan het zicht belemmeren en de structurele integriteit van de autoruit verminderen, wat de veiligheid in gevaar kan brengen. Bovendien kan het negeren van ruitschade leiden tot verdere schade, zoals een grotere scheur of een gebroken ruit. Het is verstandig om zo snel mogelijk een professionele reparatie of vervanging van de autoruit te laten uitvoeren.

RUITSCHADE MELDEN

Vul het onderstaande contactformulier in om uw ruitschade zo snel mogelijk te laten herstellen. Of bel direct met ons. Tel. 0252-514358 

Climax Autoglas Center

Gieterij 12 2211 XK Noordwijkerhout

T. 0252 514358

E. info@climaxautoglas.nl

  Kies bestand...