Autoruitschade

Krassen, een sterretje of een scheur in of op uw autoruiten. Iedereen heeft het wel eens gehad en weet dat autoruitschade erg vervelend is. Beschadiging aan uw ruiten kunt u bij ons laten repareren. Wij herstellen, repareren uw ruiten of zorgen voor de vervanging met de juiste type autoruit. Ruitschade zorgt voor een slecht zicht tijdens het rijden. De ruitschade kan het zicht belemmeren, zeker wanneer de schade zich in het gezichtsveld bevindt. Tijdige ruitreparatie is daarom belangrijk om erger te voorkomen. Mocht het sterretje zijn uitgebreid naar een scheur dan zorgen wij voor een nieuwe complete autoruit. Of het nou gaat om een volledige voorruit, de zijruiten vervangen of een nieuwe achterruit, voor een nieuwe ruit bent u bij ons aan het juiste adres. De reparatie van uw ruit van gehard glas komt met levenslange garantie op de reparatie. Het herstellen van het sterretje of de ruitvervanging wordt door onze gespecialiseerde monteurs verzorgd waardoor u verzekerd bent dat het schadeherstel van uw autoruit op een professionele manier gedaan wordt.

Autoruit gerepareerd terwijl u wacht

De reparatie van uw autoruit verzorgen wij in onze werkplaats. De speciale hars waarmee het sterretje wordt gevuld zorgt ervoor dat het geheel weer geheel stevig is en veilig voor onderweg. U kent het wel, u rijdt op de snelweg en pats, een klein steentje en in uw voorruit zit een sterretje. Meldt u deze ruitschade aan uw voorruit gelijk aan ons om het sterretje te repareren. Het schadeherstel verloopt snel en gemakkelijk voor u terwijl u geniet van een lekker kopje koffie. Uw voorruit is na herstel als nieuw, de beschadiging is niet meer te zien. Naast het autoruit repareren kunt u ook bij ons terecht voor de vervanging van uw ruit. Het vervangen van een ruit neemt ongeveer een uur in beslag, mits de benodigde ruit bij ons op voorraad is. Neemt u daarom altijd van tevoren contact met ons op om een afspraak met u kunnen maken zodat u niet te lang hoeft te wachten.

Autoruit vervangen

Wanneer de autoruitschade te groot is en wij dit niet kunnen herstellen dan is het tijd voor ruitvervanging. De autoruit, of het nou een voorruit, zijruiten of achterruit is wordt in onze werkplaats vervangen. Het vervangen van de autoruit wanneer de autoruitschade te groot is verzorgen wij voor elk type auto. Herstellen is helaas niet altijd meer mogelijk daarom kunt u kiezen voor het laten vervangen. Binnen ons bedrijf hebben wij een ruime voorraad van achterruiten, voorruiten, en zijruiten. De zijruit vervangen, het plaatsen van uw nieuwe voorruit of achterruit wordt gedaan door professionals. Zij zorgen ervoor dat u de autoruitschade snel vergeet. De nieuwe ruit wordt binnen een paar uren geplaatst. Naast het herstellen kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw nieuwe voorruit te bestellen met een tint. Dit geeft uw auto een stijlvollere, luxe uitstraling. De ramen kunnen geleverd worden met diverse tinten in het glas verwerkt maar wij kunnen deze ook blinderen door middel van een speciale folie.

Autoruit repareren bij schade

Uw autoverzekering geeft wanneer u deze all risk heeft afgesloten voldoende dekking om de reparatie of vervanging van uw ruit kosteloos te laten verzorgen. Wij werken samen met diverse verzekeraars, hierdoor kunnen wij de factuur gelijk bij uw verzekeraar indienen zodat u dit zelf niet hoeft te regelen. U bent verzekerd van een juiste reparatie van de autoruitschade aan uw voorruit zonder administratieve rompslomp.

Voorruit vervangen wanneer herstel niet mogelijk is

U komt bij uw auto en u komt erachter dat u het slachtoffer bent geworden van vandalisme. Uw zijruit of voorruit is ingeslagen en diverse producten uit uw auto zijn ontvreemd. U bent hiervoor verzekerd gezien veel verzekeraars autoruitschade in hun pakketten hebben opgenomen. Neem contact met ons op wanneer u autoruitschade heeft dan zorgen wij voor een passende oplossing voor uw type ruit. Het vervangen van uw voorruit is gemakkelijk gedaan en snel geregeld. Zelf kunt u ook maatregelen nemen om schade door vernieling te voorkomen. Denkt u hierbij aan het niet laten liggen van spullen op de bijrijdersstoel, een los navigatiesysteem op het raam laten zitten, bagage in de kofferbak laten liggen zonder de hoedenplank eroverheen te doen of het dvd-systeem achterin de auto bij de kinderen niet op te bergen wanneer u de auto verlaat.

NIET VERZEKERD TEGEN AUTORUITSCHADE?

Heeft u een autoverzekering die de ruitschade niet voor u dekt, dan kunt u ook terecht bij Climax autoglas. U voert een offerte in en geeft daarbij aan wat voor soort schade het betreft met een kleine toelichting. Vervolgens wordt er door een expert contact met u opgenomen om de juiste ruit te selecteren. Er wordt voor u de beste prijs berekend zodat u toch nog voordelig uw autoruit kan laten repareren of vervangen.

RUITSCHADE MELDEN

Vul het onderstaande contactformulier in om uw ruitschade zo snel mogelijk te laten herstellen. Of bel direct met ons. Tel. 0252-514358 

Climax Autoglas Center

Gieterij 12 2211 XK Noordwijkerhout

T. 0252 514358

E. info@climaxautoglas.nl

  Kies bestand...