Het sterretje in uw voorruit is niet meer te repareren. Dit betekent dat uw voorruit vervangen moet worden. Bij Climax Autoglas bent u dan aan het juiste adres voor uw autoruit vervangen. De scheuren in de ruit zijn niet te herstellen, daarom vervangen wij binnen twee uren uw voorruit voor een nieuwe ruit. Wanneer de voorruit bestaat uit grotere scheuren of een sterretje groter dan 3 centimeter dan zullen wij uw autoruit vervangen. Onze experts zorgen voor de juiste montage van de voorruit. Wij zorgen voor de juiste autoruit voor uw type auto. Ruitschade is erg vervelend, het belemmert uw zicht en kan gevaarlijke situaties opleveren. Laat daarom altijd uw voorruit op tijd vervangen. Voor snelle vervanging hebben wij een ruime voorraad aan voorruiten zodat u verzekerd bent dat uw voorruit snel is vervangen. De voorruit vervangen wij ter plekke voor u terwijl u geniet van een lekkere kop koffie. Zo kunt u snel weer de weg op zonder vervelende autoruitschade.

Voorruit vervangen, snel en professioneel

Onze experts in het vervangen van autoruiten zullen uw kapotte autoruit vervangen door op een professionele wijze te monteren wanneer zij deze niet op een andere wijze kunnen repareren. Het monteren van de autoruit gaat gebeurt in onze werkplaats. De nieuwe voorruit wordt geplaatst door onze monteur, waarbij tijdens het vervangen van de autoruit rekening wordt gehouden met het type auto, de type ruit en alle technische specificaties die hierbij komen kijken. De nieuwe voorruit wordt tijdens het vervangen gekalibreerd zodat ook de weghulpsystemen van uw auto optimaal werken. Uw auto is hoogstwaarschijnlijk uw belangrijkste transportmiddel waarbij veiligheid hoog in het vaandel staan. U wilt zich veilig in de auto voelen en bij schade aan uw voorruit, zijruiten of achterruit heeft u dit niet. Wij zorgen voor de juiste manier van montage waardoor u verzekerd bent van een auto zonder ruitschade en u weer veilig de weg op kunt.

Wacht niet te lang met uw nieuwe voorruit

Uw voorruit vervangen is een klusje wat u niet te lang mee wilt wachten. De autoruitschade wordt vaak snel erger waardoor er onveilige situaties kunnen ontstaan. Snelle montage is om deze reden belangrijk. Bel direct met ons wanneer u schade heeft zodat wij u snel kunnen inplannen. De nieuwe voorruit van uw auto kunnen wij desgewenst in een tint aan u leveren. Deze voorruiten hebben wij in diverse tinten waardoor uw auto een luxere, stijlvollere uitstraling krijgt. De bevestiging van een voorruit met tint verschilt niet met de montage van een gewone autoruit. U bent bij ons verzekerd van een snelle montage van uw voorruit, geheel in de stijl die u graag wilt. Niet alleen uw nieuwe voorruit kunnen wij leveren in diverse tinten maar ook uw zijruiten of achterruiten. Ook zonder autoruitschade kunt u bij ons terecht. In onze showroom laten wij u de diverse opties zien m.b.t. een nieuwe voorruit. De nieuwe voorruit bestellen wij dan voor u met de opties die u wenst en de voorruit vervangen gebeurt vervolgens in onze werkplaats.
Om u optimale kwaliteit te kunnen garanderen werken wij bij het blinderen van uw ruiten alleen met hoogwaardige folies, materialen zoals kit en gereedschap. Dit om u als klant een levenslange garantie te kunnen bieden. Heeft u schade aan u voorruit en wilt u bij uw voorruit vervangen gelijk de ruiten laten blinderen? Geeft u dit dan aan bij het maken van uw afspraak zodat wij u optimaal tot dienst kunnen zijn.

Nieuwe autoruit terwijl u wacht

Het is algemeen bekend dat u wanneer u allrisk verzekerd bent u uw ruiten kosteloos kunt laten vervangen. De factuur kunnen wij voor u rechtstreeks na het vervangen naar de verzekeraar sturen zodat u er verder geen omkijken naar heeft en alles administratief geheel voor uw ruit geregeld wordt. Niks vervelender dan een grote scheur in het zichtveld van uw ruit tijdens het rijden. Heeft u schade aan uw ruit? Bel direct met onze medewerkers om een afspraak in te plannen voor reparatie of vervanging. Zo kunt u lange tijd genieten van uw nieuwe ruiten.
Onze medewerkers staan voor u klaar voor al uw vragen omtrent het vervangen of reparatie. Twijfelt u daarom niet en neemt u contact met ons op zodat wij u kunnen helpen en u met een veilig gevoel de weg op gaat.

Climax Autoglas Center

Gieterij 12 2211 XK Noordwijkerhout

T. 0252 514358

E. info@climaxautoglas.nl

  Kies bestand...