• darkblurbg
    Autoruitschade? Wij helpen u direct!

De vele voordelen van je auto wrappen

Gepubliceerd op: 28-06-2021

Het wrappen van je auto biedt naast een supermooi uiterlijk ook vele praktische voordelen. Zo beschermt het de laklaag van je auto, kun je gemakkelijk veranderen naar een ander ontwerp of kleur en je behoudt de waarde van jouw auto. Onze hoogwaardige folies gaan vaak wel tot 10 jaar mee! Meer over de voordelen van het wrappen van je auto lees je in deze blog.

1.      Beschermt de lak

Met het wrappen van je auto bescherm je de laklaag van de auto. Er zullen geen krassen op komen en de wrap beschermt de auto tegen invloeden van buitenaf, zoals strooizout en Uv-straling. Zo blijft de auto van goede kwaliteit en heeft hij nog steeds zijn nieuwe uitstraling als de wrap uiteindelijk verwijderd wordt.

2.      Gemakkelijk te verwijderen en af te wisselen

Wil je vaak wisselen van autokleur? Dan is carwrapping voor jou ideaal. Hierdoor kun je vaak variëren van kleur en heb je eigenlijk steeds een ‘nieuwe’ auto. Het verwijderen van de wrap is voor een specialist als Climax Autoglas een fluitje van een cent. Je zal geen sporen vinden van overgebleven stukjes folie.

3.      Volledig te personaliseren

Je kunt kiezen voor een effen kleur, maar er is ook een mogelijkheid om reclame voor je bedrijf op de auto te laten wrappen. We kunnen je autowrap compleet naar wens personaliseren. Ook erg handig wanneer je vaak je auto kwijt bent op een grote parkeerplaats: met een uniek ontwerp vind je jouw auto altijd gemakkelijk terug.

4.      Doorverkoopwaarde blijft hoog

Dankzij de wrap wordt de lak van je auto niet aangetast, waardoor hij zijn waarde goed behoudt. Als je de gewrapte auto na bijvoorbeeld 5 jaar wil verkopen, dan laat je de wrap verwijderen en is de auto weer als nieuw. Dit is natuurlijk een erg fijn voordeel van het wrappen van je auto.

Nadeel van carwrapping

Het wrappen van je auto is natuurlijk een investering die geld kost, maar net zoals bij iedere andere investering pluk je hier op termijn de vruchten van. In dit geval door een hogere doorverkoopwaarde van je auto. Wel is het belangrijk dat de folie adequaat verwijderd wordt. Als dit niet door een echte vakman gedaan wordt, dan kunnen er beschadigingen optreden aan de lak.

Climax Autoglas heeft ruime ervaring in het aanbrengen en verwijderen van autowrap. Neem gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.