• darkblurbg
    Autoruitschade? Wij helpen u direct!

Uw autoruit is onze expertise!

Of het nu gaat om een Volvo, Mercedes, Fiat of Chrysler, iedere autoruit van elke auto is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Wij werken aan de veiligheid, comfort en de uitstraling van uw auto!

FOCWA autoruitherstelbedrijf

Climax autoglasservice heeft alle belangrijke certificaten op het gebied van autoglas behaald. Niet alleen voor het repareren of vervangen van autoruiten, maar vooral ook voor het blinderen / tinten van uw autoruiten. Nog even los van car wrapping.

Zekerheid, comfort en uitstraling

Een zuivere autoruit (zonder beschadigingen) zorgt voor maximaal zicht en dus zekerheid. Daarnaast beschermt een geblindeerde autoruit passagiers tegen fel licht en warmte in de auto. En vaak hebben wij de eer om de uitstraling van auto’s aanzienlijk te verfraaien.

Vakmanschap en kwaliteit

Alle autoruit activiteiten die wij uitvoeren doen wij met zorg en aandacht. Wij werken met hoogstaande producten en met efficiënte procedures. Zodat u lang plezier heeft van uw auto en vaak geniet van langdurige garanties.

Onze expertise ervaren

Wij nodigen u uit om onze expertise te ervaren. Vraag een offerte aan en wij vertellen u graag wat u kunt verwachten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in de werkplaats (Noordwijkerhout).