• darkblurbg
    Autoruitschade? Wij helpen u direct!

Wanneer u Climax autoglasservice inschakelt, kunt u direct rekenen op een aantal voordelen! 

Dé specialist in autoruiten

Climax autoglasservice is dé specialist in autoruiten! Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van autoruiten, blinderen, tinten, repareren en in car wrapping. Ons bedrijf bestaat sinds 2007 en wij zijn FOCWA- en Glasgarant-gecertificeerd.

Servicegerichte aanpak

Als wij uw autoruiten onder handen nemen, dan kunt u rekenen op de meest uitgebreide service. Zo kunnen de activiteiten bijvoorbeeld op locatie uitgevoerd worden of u gebruikt een van onze leenauto’s.

Specialist in blinderen en tinten

Climax autoglasservice heeft zich gespecialiseerd in het blinderen en tinten van autoruiten. Allereerst voor uw veiligheid, maar ook om de uitstraling van uw auto te vergroten. En onze tarieven zijn uiterst aantrekkelijk.

Betaalbare tarieven

Ondanks onze vakkundige werkwijze en de hoogwaardige materialen die wij gebruiken, zijn onze tarieven betaalbaar. Wilt u een tarief op maat, vraag dan gerust een offerte aan!

Vergaande service

Naast het feit dat we met de beste producten werken en dat ons personeel gericht opgeleid is voor alle autoruit werkzaamheden, kunt u bij ons gewoon doorwerken (wifi), een leenauto meekrijgen of op een fraaie locatie genieten van een kop koffie.

Flexibel en slagvaardig

Tevreden klanten is waar wij het voor doen. Naast vakkundig werken en betaalbare prijzen bieden wij onze klanten flexibele mogelijkheden aan. Zo is het ook mogelijk dat wij onze werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.