• darkblurbg
    Auto bestickeren nu vanaf €129,-

Zorg met autoreclame voor een rijdende blikvanger

Met autoreclame kunt u alle kanten op. U kunt uw naamsbekendheid vergroten, reclame maken voor diensten of producten die u aanbiedt of zorgen voor een uniform wagenpark. Dit alles maakt Climax Design mogelijk voor u. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsauto of -bus met onze bestickering en belettering als een echte blikvanger de weg op gaat, zodat u er zeker van bent dat uw boodschap potentiële nieuwe klanten bereikt.

Bekijk onze autoreclame

De mogelijkheden voor autoreclame zijn eindeloos. Van subtiele belettering tot grote foto’s en logo’s met knallende kleuren en alles daartussenin. Voor een greep uit ons portfolio bekijkt u onderstaande foto’s:

Met autoreclame heeft u een rijdend visitekaartje

Een visitekaartje dat hoofden doet draaien, met een boodschap die blijft hangen. Dáár gaan we voor bij Climax Design. Autoreclame is een zeer effectieve manier van reclame maken. Ook al staat uw bedrijfsauto even geparkeerd, de boodschap is nog steeds zichtbaar voor voorbijgangers. Autoreclame is echter nog beter zichtbaar wanneer u onderweg bent met uw bestickerde bedrijfswagen. Het is statistisch bewezen dat wanneer u met uw bedrijfsauto met autoreclame deelneemt aan het verkeer, uw boodschap maandelijks bij honderdduizenden de aandacht trekt. Dat is ideaal, of u nu zzp’er bent of een mkb-bedrijf runt. Zo maakt u dagelijks reclame zonder iedere maand voor marketingkosten te moeten betalen.

Autoreclame naar wens

De effectiviteit van uw autoreclame is natuurlijk ook afhankelijk van het ontwerp. Iedere boodschap en elk voertuig vraagt om een andere aanpak. Waarmee wilt u precies adverteren? Op wat voor manier wilt u uw boodschap overbrengen? We denken graag met u mee en helpen u vanaf de ontwerpfase van de bestickering. Zo kunnen we autoreclame realiseren die niet alleen volledig voldoet aan uw wensen, maar ook zijn belangrijkste functie optimaal invult: de aandacht trekken.

Zo werkt Climax Design

Voor het realiseren van autoreclame op uw voertuigen gebruiken we de beste soort foliematerialen van Avery, 3M of Hexis. Deze hebben een gemiddelde levensduur van 7-8 jaar. U kunt er dus op rekenen dat uw autoreclame lang mee zal gaan. Voor iedere reclameboodschap geldt een andere aanpak qua tekst en design. We helpen u graag een uniek ontwerp te maken dat tussen al het drukke verkeer eruit springt. Wilt u weten wat autoreclame voor uw situatie kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten?

Climax Design is specialist op verschillende vlakken van autostyling, maar is ook erkend hersteller van ruitschade. U kunt bij ons niet alleen terecht voor autoreclame, maar ook voor de volgende diensten:

Heeft u vragen over een van onze diensten? We horen het graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 0252 514358 of stuur een mail naar info@climaxautoglas.nl.

Vraag nu uw offerte voor autoreclame aan

Wilt u weten wat autoreclame voor uw situatie gaat kosten? Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Kies bestand...