• darkblurbg

Met een carwrapping behandeling zorgt u voor een nieuwe, strakke look voor uw voertuig. Carwrapping wordt veel gebruikt door fans van auto tuning, maar ook in de particuliere sector is dit fenomeen steeds vaker zichtbaar. Kies bijvoorbeeld voor een stoere, matte folie of laat een figuur op uw voertuig wrappen dat uw identiteit illustreert. Carwrapping door Climax Autoglas biedt u de volgende vier zekerheden:

  • Ruim 10 jaar ervaring met carwrapping
  • 100% FOCWA gecertificeerd
  • Service op locatie mogelijk
  • Car wrap folie met levensduur van 10 jaar

Personaliseer uw voertuig met een hoogwaardige car wrap

Laat een unieke autowrap aanbrengen door de professionals van Climax Autoglas. Wij pakken de auto in met hoogwaardig folie. Carwrapping is een uitstekend alternatief voor het spuiten van uw auto en u betaalt veel minder geld voor carwrapping. Wij voorzien voertuigen ook graag van strepen, waarmee u bijvoorbeeld een sportieve look creëert.

Voorbeeldfoto’s van carwrapping

We zijn erg trots op de fraaie eindproducten die we opleveren. In het onderstaande overzicht ziet u voorbeelden van voertuigen die we hebben ingepakt in hoogwaardig car wrap folie:

Superieure car wrap folie

Onze car wrap folie is van de hoogste kwaliteit. Met de superieure folie van Climax Autoglas garanderen wij zelfs een levensduur van minstens 10 jaar, terwijl dit elders vaak slechts 6 tot 10 jaar is. Volg de adviezen voor onderhoud en het schoonmaken van uw auto op voor een zo lang mogelijke levensduur. De folie zorgt verder voor uitstekende bescherming van de originele lak. De car wrap voorkomt aantasting door uitwerpselen van dieren, andere natuurelementen en uv-straling.

Tips voor onderhoud en het wassen van een gewrapped voertuig

U kunt uw auto gewoon wassen als deze gewrapped is. Let op: na het aanbrengen van de car wrap folie dient u er rekening mee te houden dat u uw voertuig vier dagen niet wast of poetst. Daarna kunt u de auto gewoon wassen. Het is mogelijk om de auto door de wasstraat te rijden, maar bij voorkeur wast u uw voertuig met de hand. Vervolgens waxt u uw voertuig bij voorkeur met een ‘hot wax’.

Voorkomt carwrapping krassen op de originele lak?

De car wrap folie helpt uw auto te beschermen tegen krassen. De folie is bovendien ‘zelfherstellend’. Als er onverhoopt krassen ontstaan op de folie, dan herstelt u dit eenvoudig met warmte. Bijvoorbeeld door middel van een föhn of zonwarmte.

Kan ik de wrap ook weer verwijderen?

U kunt de beplakking altijd weer verwijderen. Wij raden aan om dit door een specialist te laten doen. Zo voorkomt u overblijfselen van lijmresten en wordt uw originele lak niet beschadigd.

Wrap folie voor alle soorten voertuigen

De wrap folie is geschikt voor alle soorten voertuigen. Zo wrappen we bijvoorbeeld ook quads, jetski’s, treinen, tractoren en motors. De voorwaarde voor een goede wrap is dat uw voertuig is gespoten met autolak.

Alternatieve mogelijkheden carwrapping

Kosten van carwrapping

Het is lastig om een exacte prijs te geven voor uw car wrap. Carwrapping is namelijk altijd maatwerk. De prijs hangt onder andere af van de volgende factoren:

  • Volledige of gedeeltelijke wrap
  • Grootte van uw voertuig
  • Speciale vormen en sjablonen
  • Benodigde arbeidsuren

Wij brengen graag een offerte op maat uit om u een kostenindicatie te geven. Vraag hier een offerte aan en wij geven u een gedetailleerd overzicht van de prijs.

Zijn er regels voor het wrappen van voertuigen?

Net als bij autoruiten blinderen is er een regel verbonden aan carwrapping. Deze regel bepaalt echter niets aan het uiterlijk dat u uw voertuig wil geven. U mag iedere kleur en sjabloon gebruiken om uw voertuig te wrappen. U bent echter wel verplicht om de wijziging van kleur door te geven aan de RDW. Dit zijn standaardkleuren, waardoor het voor kan komen dat uw exacte kleur er niet bij staat. Kies dan altijd voor de kleur die het beste past. U geeft de wijziging van kleur gratis aan op de website van de RDW.

Car wrappen op locatie in uw buurt

Climax Autoglas is gevestigd in Noordwijkerhout. Wij hebben al veel voertuigen uit de buurt mogen voorzien van een strakke car wrap. We ontvangen regelmatig bezoekers uit de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem, Zoetermeer, Purmerend, Rotterdam, Hoofddorp en Alphen aan de Rijn. Ook als u minder tijd heeft voor het langsbrengen van uw voertuig helpen wij u. Wij komen graag op afspraak bij u langs om de car wrap te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.   

Referenties en ervaringen

“Ik ben een tijdje geleden bij Climax Autoglas langs geweest om de mogelijkheden voor een car wrap te bespreken. Fatih dacht goed mee met mijn ideeën en we kwamen al snel op een matte, grijze wrap met witte strepen op de zijkant. De jongens gingen al snel aan het werk en ik kreeg twee dagen later al een telefoontje dat de auto klaar was. Uitstekende service en echt aan te raden!”
- J. Franken, Amsterdam

Klantenservice Climax Autoglas

Wij helpen u graag met het aanbrengen van uw ultieme car wrap. Ook voor advies en vragen staan we voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via 0252 514 358 of mail ons via info@climaxautoglas.nl.