• darkblurbg
    Autoruitschade? Wij helpen u direct!

5 voordelen van autoreclame

5 voordelen van autoreclame

Reclame voor jouw bedrijf door middel van autoreclame is veel effectiever dan bijvoorbeeld via een bord langs de weg. Mensen hebben langer de tijd om te kijken en kunnen daadwerkelijk lezen wat er op de auto staat. In deze blog bespreken we de vele voordelen van autoreclame.

De vele voordelen van je auto wrappen

De vele voordelen van je auto wrappen

Het wrappen van je auto biedt naast een supermooi uiterlijk ook vele praktische voordelen. Zo beschermt het de laklaag van je auto, kun je gemakkelijk veranderen naar een ander ontwerp of kleur en je behoudt de waarde van jouw auto. Onze hoogwaardige folies gaan vaak wel tot 10 jaar mee! Meer over de voordelen van het wrappen van je auto lees je in deze blog. 1.      Beschermt de lak Met het wrappen van je auto bescherm je de laklaag van de auto. Er zullen geen krassen op komen en de wrap beschermt de auto tegen invloeden van buitenaf, zoals strooizout en Uv-straling. Zo blijft de auto van g…

Tips voor een optimaal behoud van uw carwrap

Tips voor een optimaal behoud van uw carwrap

Met carwrapping laat u uw auto inpakken met speciale folie. Veel mensen doen dit om hun auto te pimpen of om reclame te maken voor hun bedrijf. Ook beschermt de wrap de auto tegen beschadigingen en uv-straling. Maar hoe zorgt u er nou voor dat u lang kunt genieten van de carwrap? In deze blog geven we u enkele tips voor een optimaal behoud. Tip 1: Laat de wrap goed uitharden Allereerst is het belangrijk om de wrap na plaatsing goed uit te laten harden. Wacht daarom minimaal een week voordat u uw auto gaat wassen. Als de wrap nog niet goed gehecht is aan de auto, dan kan het geheel loslaten a…

De zomer is er bijna! Tijd voor autoruiten blinderen!

De zomer is er bijna! Tijd voor autoruiten blinderen!

De zomer nadert snel, en er is momenteel geen betere tijd in het jaar voor autoruiten blinderen. Glasfolie helpt het verminderen van irritante zonnestralen die op de autoruit komen waardoor je slecht zicht krijgt, en na een tijdje vermoeid raakt. Het zorgt ook voor een koele en kalme atmosfeer in de auto en zo zijn er nog een paar andere verrassende voordelen waarvan je kunt profiteren als je ruiten van de auto laat tinten.

Waarom je de autoruiten niet te donker wil tinten

Waarom je de autoruiten niet te donker wil tinten

De autoruiten tinten heeft vele voordelen, en veel mensen kiezen ervoor om een extra tint toe te voegen aan hun voertuig. Dit betekent dat er een extra tint wordt toegevoegd aan de tint die al is geplaatst door de autofabrikant – dat vaak 13% is en dus 87% licht door laat.

Wel of niet de autoruiten blinderen?

Wel of niet de autoruiten blinderen?

De temperaturen stijgen snel en zo ook de warmte. Veel autobestuurders hebben in de zomer bij het rijden naar huis het gevoel alsof ze uren in een sauna hebben gezeten. Zelfs wanneer een airco aanwezig is. Een effectieve manier om dit probleem op te lossen en om comfortabeler naar huis te rijden is de autoruiten blinderen. Wil je weten of het blinderen van de ruiten wat voor jou is? Wij willen je graag helpen bij het maken van deze beslissing. Daarom hebben we de voordelen en nadelen tegen elkaar afgewogen.

Je autoruiten blinderen om zomerhitte tegen te gaan

Je autoruiten blinderen om zomerhitte tegen te gaan

Wil jij ook je autoruiten blinderen voor de zomer? Lees hier waarom je dat vooral wel moet doen. We vinden het allemaal wel eng om in een auto in te stappen die voor een lange tijd in de zon gelegen heeft, maar geblindeerde autoruiten helpen te voorkomen dat je in zo’n geval je huid verbrandt.

Zelf de auto wrappen

Zelf de auto wrappen

Je hebt een vrije zondag en wil eens even bezig zijn met de auto. Je hebt al veel verhalen gehoord over de voordelen van gewrapte auto’s en wil dit ook. Je kan naar een specialist, maar je vindt het leuk om eens in de zoveel tijd je handen uit de mouwen te steken; zelf de auto wrappen dan maar, denk je. Dit kan, maar het is geheel op eigen risico’ want wrappen is eigenlijk een echte vak. Als het gaat om grote gelijke delen is het best gemakkelijk, maar wil je de hele auto wrappen dan heb je best veel geduld, tijd en juiste materialen nodig.

Carwrapping - wat moet je er allemaal over weten?

Carwrapping - wat moet je er allemaal over weten?

Carwrapping is de auto laten wrappen (inpakken) met superieure vinyl folie. Deze folie krijgt een UV-werend, krasvast laminaat die de duurzaamheid verlengt. Je kunt de auto laten wrappen in een mat of gladde kleur. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van carwrapping? Neem dan contact op met onze carwrapping specialisten via de onderstaande button.

7 redenen waarom jij je autoruiten moet blinderen

7 redenen waarom jij je autoruiten moet blinderen

Denk je er al een tijdje aan om je autoruiten te laten blinderen maar twijfel je nog? In dit artikel noemen wij 8 voordelen van geblindeerde ruiten voor jou; sommige voordelen weet je wellicht al, maar weer een aantal zul je wellicht nog niet kennen. Het meeste voordeel is te behalen in de zomer en aangezien het bijna zomer is, is dit artikel het lezen en misschien ook het delen waard. Zijn getinte autoruiten dan alleen goed voor in de zomer? Natuurlijk niet!

Waarom moet ik mijn autoruiten blinderen?

Waarom moet ik mijn autoruiten blinderen?

In de wereld van tuning is autoruiten blinderen en tinten enorm in trek. Heel veel auto's die opgepimpt zijn hebben ook een glasfolie. Naast dat het er chique uit ziet, heeft het ook een paar verschillende pluspunten. Echter zijn er voordat u uw autoruiten wilt blinderen een paar dingen van belang die u moet weten. Wij raden u daarom aan om dit artikel op uw gemak door te lezen voordat u überhaupt wilt gaan beginnen ermee.