• darkblurbg
  Chameleon Tint Folie
  PROFESSIONELE INSTALLATIE MET GARANTIE

Chameleon Folie Voorruit

 

Ontdek de Chameleon folie op Voorruit. Deze unieke en veelzijdige folie transformeert de uitstraling van jouw voertuig op een betoverende manier. Met zijn kleurveranderende eigenschappen geeft de Chameleon folie een prachtig visueel effect dat afhankelijk van de kijkhoek en lichtinval verschillende tinten en kleurschakeringen laat zien.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele kleurverandering of een opvallende metamorfose, de Chameleon folie biedt eindeloze mogelijkheden om jouw voertuig te personaliseren en te laten opvallen. Met een breed scala aan kleuropties en effecten kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en een unieke uitstraling creëren die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Met de Chameleon folie op de voorruit geef je jouw voertuig een onderscheidende look die zowel overdag als 's avonds indruk maakt. Het is de perfecte keuze voor autoliefhebbers, carstyling professionals en iedereen die graag de aandacht trekt op de weg.

Laat jouw auto stralen met onze betoverende Chameleon folie. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw creatieve reis te beginnen.

Beschikbare Chameleon Tinten

Ultra volcano: Lichtdoorlaatbaarheid 70% Warmtewering 80% UV wering

Clear Blue: Lichtdoorlaatbaarheid 65% Warmtewering 82% UV wering 99%

Neon Green: Lichtdoorlaatbaarheid 80% IR rejection 31% UV wering 99%

Red: Lichtdoorlaatbaarheid 80% IR rejection 31% UV wering 99%

Prijs Chameleon folie Voorruit

Betaalbare Luxueus hoeft niet duur te zijn.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze chameleon folie beschikbaar is vanaf slechts €249, inclusief BTW. Ja, je leest het goed - een betaalbare manier om een ongeëvenaarde visuele impact te creëren. We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van deze prachtige esthetiek zonder de bank te breken. Kwaliteit en klasse waren nog nooit zo toegankelijk.

 

Is chameleon folie op je voorruit legaal? 

Volledig in Lijn met de Wet: Chameleon Folie en de Wetgeving 

Je vraagt je wellicht af of het legaal is om chameleon folie op je autoruit aan te brengen. In Nederland gelden regels voor het blinderen van autoruiten, waarbij de voorruit een minimale lichtdoorlaatbaarheid van 55% moet hebben. Goed nieuws: De chameleon folie van Climax Autoglas voldoet aan de wettelijke eisen.

Bij Climax Autoglas begrijpen we het belang van wettelijke conformiteit. Onze chameleon folie heeft een indrukwekkende lichtdoorlaatbaarheid van 80%, waardoor je volledig voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Je kunt dus genieten van de betoverende kleurveranderingen van de folie zonder zorgen over wettelijke complicaties.

Maak direct een afspraak

Stel je vraag hieronder en wij helpen je verder!

  Kies bestand...


 

Verhoog Stijl en Functionaliteit met Chameleon Tint Voorruit

In de wereld van autoverfraaiing en -verbetering zijn er voortdurend nieuwe technologieën en innovaties die zowel de stijl als de functionaliteit van voertuigen naar een hoger niveau tillen. Een opmerkelijke ontwikkeling op dit gebied is de opkomst van chameleon tint voorruiten. Deze geavanceerde tintfolie biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook functionele eigenschappen die de rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Chameleon Tint: Wat is het?

Chameleon tint, ook wel bekend als iriserende of kleurverschuivende tint, is een geavanceerde vorm van voertuigruitfolie die zich onderscheidt van traditionele tintlagen. Wat chameleon tint zo opvallend maakt, is het vermogen om van kleur te veranderen afhankelijk van de kijkhoek en de lichtinval. Dit effect wordt bereikt door gebruik te maken van meerdere lagen speciale materialen die licht op een unieke manier breken en reflecteren.

Esthetische Voordelen

 1. Unieke uitstraling: Chameleon tint voorruiten voegen een opvallend visueel element toe aan voertuigen. Door de kleurverschuiving lijkt het alsof de ruit voortdurend van kleur verandert, wat zorgt voor een dynamische en aantrekkelijke uitstraling.

 2. Aanpassing aan omgeving: De kleurverschuivingseigenschap van chameleon tint kan ervoor zorgen dat de ruit in verschillende omgevingen en lichtomstandigheden subtiel van kleur verandert. Dit draagt bij aan een harmonieuze integratie van het voertuig in zijn omgeving.

Functionele Voordelen

 1. Warmtewering: Naast de esthetische voordelen biedt chameleon tint ook functionele voordelen, zoals warmtewering. De speciale lagen in de folie helpen bij het blokkeren van een aanzienlijk deel van de zonnewarmte, wat resulteert in een koeler interieur en minder gebruik van airconditioning.

 2. UV-bescherming: Chameleon tint biedt een effectieve barrière tegen schadelijke UV-stralen. Dit helpt niet alleen om de bestuurder en passagiers te beschermen tegen de schadelijke effecten van langdurige blootstelling aan de zon, maar helpt ook bij het voorkomen van verkleuring en schade aan het interieur van het voertuig.

Installatie en Onderhoud

De installatie van chameleon tint voorruiten moet worden uitgevoerd door professionele en ervaren autotint-specialisten. Het nauwkeurig uitlijnen en aanbrengen van de lagen is cruciaal om het gewenste kleureffect en de prestaties te bereiken. Voor het onderhoud is het raadzaam om zachte materialen te gebruiken bij het reinigen van de getinte ruit en agressieve schoonmaakmiddelen te vermijden.

Conclusie

Chameleon tint voorruiten zijn niet alleen een trend in de autowereld, maar ook een technologische innovatie die stijl en functionaliteit op harmonieuze wijze combineert. Met de mogelijkheid om van kleur te veranderen afhankelijk van de lichtinval en de kijkhoek, voegt deze geavanceerde tintlaag een vleugje dynamiek en verfijning toe aan voertuigen. Bovendien biedt chameleon tint warmtewering en UV-bescherming, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor zowel esthetisch bewuste autobezitters als degenen die op zoek zijn naar verbeterde rijervaringen. Laat uw voertuig schitteren met de betoverende allure van chameleon tint voorruiten.

Neem contact op met ons om te ontdekken hoe chameleon tint uw voertuig kan transformeren.

Stuur bericht

Belangrijkste Kenmerken van Chameleon Folie:

 1. Dynamische Kleurverschuiving: Chameleon folie staat bekend om zijn opvallende kleurverschuiving, die wisselt afhankelijk van de kijkhoek en belichting. Deze intrigerende eigenschap maakt het tot een boeiende keuze voor diverse creatieve projecten.

 2. Toepasbaar op Diverse Materialen: Van papier en plastic tot textiel en glas, chameleon folie kan op verschillende materialen worden aangebracht, waardoor het een veelzijdig materiaal is voor uiteenlopende toepassingen.

 3. Geringe Dikte: Met een opmerkelijk dun ontwerp maakt chameleon folie gebruik van de interferentie van lichtgolven om het kleurverschuivingseffect te bereiken, zonder onnodig gewicht of omvang toe te voegen.

 4. Creatieve Toepassingen: De creatieve mogelijkheden van chameleon folie zijn uitgebreid. Het wordt vaak ingezet in drukwerk, verpakkingen, autostyling, textielontwerp en meer, waarbij het een extra dimensie van visuele aantrekkingskracht toevoegt.

 5. Eenvoudige Installatie: Afhankelijk van het materiaal waarop het wordt aangebracht, kan chameleon folie eenvoudig worden geïnstalleerd. Het kan worden gedrukt, gelamineerd of anderszins aangebracht, passend bij de specifieke toepassing.

 6. Veelzijdig Kleurenpalet: Chameleon folie is beschikbaar in diverse kleurcombinaties en patronen, waardoor je kunt kiezen wat het beste aansluit bij jouw ontwerpvisie.

 7. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Deze folie is ontworpen om bestand te zijn tegen de invloed van licht, vochtigheid en temperatuurschommelingen, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.Maak direct een afspraak

  Autoruiten tinten duurt gemiddeld 1,5 tot 3 uur. Je kan onder genot van kop koffie of thee wachten tot dat de auto klaar is of gebruik maken van onze leenauto.