• darkblurbg
    Auto laten Wrappen?
    Met oog voor detail

Creëer een unieke en bijzondere uitstraling: laat uw auto wrappen. Kies voor carwrapping in een stoere (matte) kleur of met een bijzondere print voor veel bekijks. De vakkundige medewerkers van Climax Autoglas hebben jarenlange ervaring in het inpakken en bestrepen van auto’s. Wij maken bij het wrappen van auto’s gebruik van hoogwaardige wrapfolies, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. En dat tegen scherpe tarieven.

Verfraai uw auto door hem te laten wrappen

Wilt u uw auto verfraaien en een persoonlijke tint geven? Kies dan voor onze professionele mogelijkheden op het gebied van auto wrappen (inpakken) of striping (bestrepen). Met onze hoogwaardige folies creëren we iedere gewenste look en feel. Ook een fraaie dak wrap behoort tot de mogelijkheden.

Autoliefhebbers uit de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden, Lisse, Zoetermeer, Haarlem, Rotterdam, Alphen aan de Rijn en de gehele randstad gingen voor u om hun auto te laten wrappen. Vraag naar mogelijkheden of kom zelf met een idee, wij maken het mogelijk voor u.

Ruime keuze aan auto striping bestickering

Auto striping is voor ieder merk / iedere auto mogelijk. Enkele strepen, dubbele strepen of een afbeelding van een vlag, alles is mogelijk. De auto striping is in vele kleuren beschikbaar en wij brengen dit vakkundig voor u aan.

Auto laten wrappen

Geef uw auto een gedeeltelijke of volledige nieuwe look door hem te laten wrappen. Een auto wrappen wordt ook wel eens carwrapping genoemd en staat voor het ‘inpakken’ van een auto in hoogwaardige autofolie. Een auto wrappen is een goed en voordelig alternatief voor het laten spuiten van een auto.

OFFERTE ONTVANGEN STUUR BERICHT

Wrap in vele kleuren en materialen

Car wrapping wordt steeds populairder. Het wordt gebruikt voor bedrijfswagens, bedrijfsauto’s, sportwagens en gewone personenauto’s.

Lange levensduur

De levensduur van de hoogwaardige folies die wij gebruiken bedraagt zeker 10 jaar! Ze kunnen tegen wind, regen en zon. Wel is het verstandig om de auto wat vaker te wassen, omdat het hier kunststof betreft.

Eenvoudig te verwijderen

Wanneer u om welke reden dan ook de wraplaag van uw auto wilt verwijderen, dan trekt u de hoogwaardige folie er zonder problemen weer van af. Als de auto in de fabriek gespoten is, dan zal de lak van de auto er net zo uitzien als voor het wrappen.

Wat kost het wrappen van uw auto?

Wilt u weten wat de concrete mogelijkheden en tarieven zijn voor auto striping of auto wrap? Vraag dan eenvoudig een offerte aan! Dan weet u het direct!

Regels auto wrappen

De RDW heeft een regel aan carwrapping verbonden. Op het kentekenbewijs van de auto staat namelijk de oorspronkelijke kleur. U mag uw auto veranderen in iedere willekeurige kleur, zolang u de wijziging maar doorgeeft. Dit doet u gratis via de website van de RDW. De RDW kan slechts een beperkt aantal kleuren registreren, waardoor de nieuwe kleur van uw auto er wellicht niet bij staat. Kies in dat geval de kleur die het meest op de kleur van uw auto lijkt.

Veel gestelde vragen over het wrappen van auto's

Kan ik een gewrapte auto wassen of ermee door de wasstraat?

Ja, auto wassen is geen probleem. We raden aan om uw auto goed te onderhouden. Let er wel op dat de auto de eerste vier dagen na het wrappen nog niet bestand is tegen wassen en poetsen. Wacht hier dus nog even mee. Was de auto daarna bij voorkeur met de hand of kies voor ‘hot wax’ in de wasstraat voor extra bescherming.

Beschermt de autowrap tegen krassen?

U kunt de wrapfolie als het ware zien als een beschermlaag voor uw auto. Op de folie kunnen wel krassen komen, maar deze zijn gemakkelijk te verwijderen met een haarföhn of door de auto in de zon te laten staan.

Hoelang duurt het om een auto te laten wrappen?

Dit is afhankelijk van de grootte en het type van de auto. Houd rekening met 2 à 3 dagen. Als het alleen om car stripes of bestickering gaat, kan het al binnen één dag geregeld zijn.

Wat is de levensduur van een wraplaag?

Afhankelijk van het onderhoud, de verzorging en de folie die wordt gebruikt, gaat de laag gemiddeld 6 tot 10 jaar mee. Door de hoogwaardige wrapfolie die we bij Climax Autoglas gebruiken, garanderen wij een minimale levensduur van 10 jaar.

Is de wrapfolie gemakkelijk te verwijderen?

Wanneer u de kleur of print van de auto zat bent, kunt u deze verwijderen. Het is verstandig om dit door een specialist te laten doen, om zo beschadigingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat de auto er weer als vanouds uitziet.

Overige voertuigen wrappen

Niet alleen auto’s, ook andere voertuigen zoals scooters, motoren, tractoren, vrachtwagens, treinen, bussen en vliegtuigen zijn te wrappen. De enige voorwaarde is dat het voertuig is voorzien van autolak: alleen daarop hecht de wrapfolie.

Neem gerust contact met ons op

OFFERTE ONTVANGEN STUUR BERICHT