• darkblurbg

Door autobelettering maakt u dagelijks reclame voor uw bedrijf zonder hier extra marketingkosten voor te hebben. Maak van uw auto een rijdend visitekaartje en zorg voor extra naamsbekendheid in uw regio. Climax Autoglas denkt graag met u mee om een uniek ontwerp te realiseren. Bij ons bent u verzekerd van:

 • Hoogste kwaliteit foliemateriaal (Avery, 3M of Hexis)
 • Ruim 10 jaar ervaring met autobelettering
 • Vrijblijvende en kosteloze offerte
 • Afspraak op locatie is mogelijk
 • Belettering snel geplaatst

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via info@climaxautoglas.nl of 0252-514358.

Foto’s van voertuigen met autobelettering

Wij geven u graag een idee van de mogelijkheden voor het laten beletteren van uw auto. Hieronder ziet u een galerij met auto’s die wij van een opdruk voorzien hebben.

Belettering van alle soorten voertuigen

Climax Autoglas voorziet alle soorten voertuigen van belettering. U kunt dus ook bij ons terecht voor het toepassen van autoreclame op andere voertuigen dan auto’s: 

 • Personenauto
 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • Bestelwagen
 • Bakwagen
 • Vrachtwagen
 • Touringcar
 • Aanhangwagens

Prijzen van autobelettering

Het plaatsen van autobelettering is altijd maatwerk. De prijs hangt namelijk af van verschillende variabelen, waaronder:

 • Het formaat voertuig
 • Aantal deuren
 • Het formaat van de opdruk
 • Verwijderen oude belettering
 • Lakspray benodigd

Voor een specificatie van de kosten kunt u het beste een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte is volledig kosteloos en vrijblijvend. U bent dus tot niets verplicht als het formulier is ingevuld.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Onze specialisten helpen u bij het gehele proces om het beste resultaat te krijgen: van het ontwerp tot het plaatsen.

Stap 1: afspraak maken om uw wensen te bespreken

We beginnen met het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken. Hiervoor kunt u bij ons op de werkplaats langskomen of we komen bij u op locatie.

Stap 2: bespreken van het ontwerp

Tijdens de afspraak bespreken we uw ideeën over het ontwerp. Wij denken graag met u mee en gaan aan de slag om een mooi ontwerp te maken. De mogelijkheden zijn enorm: van full color auto bestickering tot foto’s die door uzelf zijn aangeleverd.

Stap 3: productie van de opdruk

Na uw akkoord op het design gaan wij aan de slag met de productie van de opdruk. De opdruk wordt gemaakt van hoogwaardig foliemateriaal. Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteitsmerken Avery, 3M of Hexis.

Stap 4: plaatsing van de belettering

In de laatste stap gaan we over tot het plaatsen van de belettering. Zorg ervoor dat de auto goed schoon is voor deze stap. Hierdoor blijft de opdruk het langst in goede staat.

Auto laten beletteren door professionals

Climax Autoglas heeft al meer dan 10 jaar ervaring met beletteren van auto’s. Onze professionals zorgen ervoor dat de belettering strak en bubbelvrij wordt aangebracht. Dit zorgt voor een duurzaam gebruik van de opdruk die gemiddeld tot wel 8 jaar mee gaat.

Tip: voeg uw bedrijfskleuren als basis toe

Het beletteren van uw auto is een van de mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Zonder variabele kosten maakt u gratis autoreclame voor uw bedrijf. Om een bedrijfswagen nog meer uitstraling en merkidentiteit te geven, kunt u bij Climax Autoglas ook uw auto wrappen in de kleuren die uw bedrijf identificeren.

Veelgestelde vragen bij het beletteren van auto’s

Moet ik mijn auto vooraf wassen of waxen als deze een opdruk krijgt?

De auto dient zo schoon mogelijk te zijn als deze wordt beplakt, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de opdruk. Het wassen kan met een standaard wasprogramma of met de hand. Zorg er wel voor dat uw auto volledig vrij is van vastplakkend vuil zoals vliegjes. We raden af om de auto te waxen voordat de belettering wordt aangebracht. Wacht na de bedrukking ongeveer 2 weken voor u de auto weer wast.

Moet ik zelf een ontwerp maken?

Nee, u hoeft zelf niet per se een ontwerp aan te leveren. Wij nemen deze taak graag op ons. Tijdens de eerste afspraak gaan we samen om tafel om het ontwerp te bespreken.

Wat moet ik met mijn oude autobelettering doen?

Oude opdrukken dienen verwijderd te worden voordat we de nieuwe plaatsen. Wij doen dit graag op professionele wijze door middel van een kleine vergoeding. U kunt de belettering zelf ook verwijderen door de beplakte delen voorzichtig op te warmen met een heater of föhn. Vervolgens trekt u deze rustig van de auto af. Daarna verwijdert u de lijm met behulp van wasbenzine en een doekje.

Moet ik de belettering melden bij de RDW?

Nee, u hoeft de autobelettering niet door te geven bij de RDW. Dit hoeft alleen als de kleur van de auto verandert, bijvoorbeeld na carwrapping.

Is het toegestaan om reflecterend carfolie toe te passen?

Dit is deels toegestaan. Het is echter niet mogelijk om zomaar een folie op de auto te plakken. Wij beschikken over speciale reflecterende carfolie die door particulieren gebruikt mag worden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als de folie door ons is aangebracht.

Auto beletteren bij Climax Autoglas

Auto beletteren bij Climax Autoglas? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor een afspraak of voor meer informatie. We zijn te bereiken via info@climaxautoglas.nl of 0252-514358. U kunt ook een vrijblijvende offerte voor het laten beletteren van uw auto aanvragen via het onderstaande contactformulier.

Contact

  Kies bestand...