• darkblurbg

De autoruiten van uw Tesla professioneel laten tinten/blinderen?

Voor het tinten van uw Tesla bent u bij ons aan het juiste adres. Door de autoruiten van uw Tesla te blinderen geeft u uw auto een exclusieve uitstraling. Daarnaast creëert u privacy doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit van de Amerikaanse merken Johnson Window Films en LLumar. Deze worden zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit geplaatst, waarna u een bijbehorend keurmerkcertificaat en levenslange garantie ontvangt. Terwijl wij uw Tesla blinderen heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie te werken en in te loggen op ons wifi-netwerk.

  • Levenslange garantie
  • Ruiten tinten volgens de Nederlandse wet- en regelgeving
  • Expertise en vakmanschap

BLINDEERMOGELIJKHEDEN VOOR UW AUTORUIT: VAN 5% TOT 55% GETINTE RUITEN

Om ervoor te zorgen dat uw geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, hebben wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw voorste portieren te tinten met de toegestane 50% tint, maar de achterste portieren zeer donker te maken met een 5% tint. 

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak Bekijk onze prijzen

GA DIRECT NAAR:

 

5% TINT

De 5% tint is de donkerste tint. Deze blindeertint wordt met name toegepast op bedrijfsauto’s en bij personenauto’s waarbij men geen inkijk van buitenaf wenst. 

TINTSPECIFICATIE

Tint 5%
Lichtdoorlaatbaarheid 6%
Schaduwfactor 0.66
Geabsorbeerde zonne-energie 52%
Verblindingsreductie 93%

PRAKTIJKVOORBEELDEN MET 5% GETINTE AUTORUITEN 

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak

renegade-rn20

20% TINT

De 20% tint heeft een chique en strakke look, waardoor deze tint zeer populair is onder personenauto’s. Net zoals de andere tinten is de 20% tint UV- en zonwerend.

TINTSPECIFICATIE

Tint 20%
Lichtdoorlaatbaarheid 21%
Schaduwfactor 0.71
Geabsorbeerde zonne-energie 44%
Verblindingsreductie 77%

20% GEBLINDEERDE AUTORUITEN: PRAKTIJKVOORBEELDEN

OFFERTE ONTVANGEN Maak direct een afspraak

renegade-rn35

35% TINT

De 35% tint geeft een smaakvolle donkere tint aan uw autoruiten. Doordat de ruiten licht getint zijn, kunt u met daglicht de personen die in de auto zitten herkennen.

TINTSPECIFICATIE

Tint 35%
Lichtdoorlaatbaarheid 35%
Schaduwfactor 0.76
Geabsorbeerde zonne-energie 38%
Verblindingsreductie 62%

PRAKTIJKVOORBEELDEN MET 35% GETINTE AUTORUITEN

renegade-rn50

50% TINT

Geef een donkere twist aan uw auto met de 50% getinte folie. Buitenstaanders kunnen door de folie heen kijken, maar zien een donkere tint op de ramen. Daarnaast filtert de folie UV-straling uit het zonlicht.

TINTSPECIFICATIE

Tint 50%
Lichtdoorlaatbaarheid 51%
Schaduwfactor 0.80
Geabsorbeerde zonne-energie 32%
Verblindingsreductie 44%

FOLIE VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT: LEVENSLANGE GARANTIE

Wij werken enkel met A-kwaliteit folie van de merken Johnson Window Films en LLumar. De folies van deze twee Amerikaanse merken beschikken over een dikke hardcoating met geïmpregneerde kleuring en een krasbestendige laag voor een extra bescherming. De blindeerfolie houdt 99% van de schadelijke UV-straling tegen, waardoor het interieur van uw auto minder snel verkleurt. Daarnaast heeft de folie de volgende kenmerken:

  • Aantrekkelijke kleur: de folie is universeel zwart, waardoor het vrijwel identiek is aan normaal getint glas.
  • Niet geleidend. Er vindt geen storing plaats van het GPS-signaal, vensterantenne of andere apparaten die met radiosignalen werken.
  • Levenslange garantie