Geef uw auto een unieke en opvallende uitstraling door te kiezen voor carwrapping. Bij Climax Autoglas bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor het wrappen van uw auto. Of u nu een stoere matte kleur wilt of een opvallende print, onze ervaren medewerkers staan klaar om uw auto professioneel in te pakken en te bestickeren.

Bij het wrappen van auto's maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige wrapfolies, waardoor we de kwaliteit van onze diensten kunnen garanderen. Onze folies zijn duurzaam, bestand tegen weersinvloeden en bieden bescherming aan de originele lak van uw auto. Bovendien hanteren we scherpe tarieven, zodat u tegen een betaalbare prijs kunt genieten van een opvallende en hoogwaardige carwrap.

Car wrapping

Geef uw auto een upgrade met onze professionele auto wrapping en striping diensten. Of u nu uw auto wilt inpakken met hoogwaardige folies of op zoek bent naar unieke bestreping, wij kunnen aan al uw wensen voldoen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw dak op een fraaie manier te wrappen.

Veel autoliefhebbers uit de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden, Lisse, Zoetermeer, Haarlem, Rotterdam, Alphen aan de Rijn en de gehele randstad hebben al gebruik gemaakt van onze diensten om hun auto te laten wrappen. Of u nu specifieke ideeën heeft of op zoek bent naar suggesties, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om uw auto te verfraaien met onze professionele auto wrapping en striping diensten.

"Nieuwe kleur op de motorkap? Specifieke wrapfolie om de bumpers? Of een unieke look voor uw nieuwe auto creëren? Het wrappen van een auto kan een geheel nieuwe uitstraling geven aan uw wagen."

OFFERTE ONTVANGEN STUUR BERICHT

De voordelen van professionele carwrap

Een auto wrappen biedt talloze voordelen voor uw voertuig. Bij Climax Autoglas zorgen wij voor hoogwaardige carwrappingdiensten die uw auto naar een hoger niveau tillen. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor een professionele carwrap:


Unieke uitstraling: Met car wrapping kunt u uw voertuig een unieke en opvallende uitstraling geven. Kies uit een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen om een persoonlijke stijl te creëren die past bij uw smaak en voorkeuren.

Bescherming van de lak: Een carwrap fungeert als een beschermende laag voor de originele lak van uw voertuig. Het beschermt tegen krassen, steenslag en andere lichte beschadigingen, waardoor de lak in een betere staat blijft.

Tijdelijke aanpassing: Het mooie van een carwrap is dat het een tijdelijke aanpassing is. Als u op een later moment van gedachten verandert of een nieuwe look wilt, kan de wrap eenvoudig worden verwijderd zonder schade aan de originele lak achter te laten.

Restwaarde behouden: Een carwrap kan helpen om de restwaarde van uw voertuig te behouden. Door de originele lak te beschermen, blijft de auto in betere staat, wat kan resulteren in een hogere verkoopwaarde in de toekomst.

Reclamemogelijkheden: Auto wrappen biedt ook uitstekende mogelijkheden voor reclame en branding. Bedrijven kunnen hun logo, slogan en contactgegevens op de wrap laten plaatsen, waardoor de auto een effectief promotiemiddel wordt.

Bij Climax Autoglas kunt u vertrouwen op onze expertise en vakmanschap bij het uitvoeren van professionele carwrapping. Wij streven naar hoogwaardige resultaten en tevredenheid van onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele voordelen van een carwrap voor uw voertuig.


Losse delen en dak wrappen?

Wilt u specifieke delen van uw auto wrappen? Ook dat is uiteraard mogelijk. In overleg bespreken we de mogelijkheden voor het deels laten wrappen van uw auto.

Of het nu gaat om spiegelkappen, deurgrepen, spoilers, grille of andere accenten, wij kunnen deze delen voor u wrappen in de gewenste kleur of afwerking. Op deze manier kunt u specifieke delen van uw auto accentueren of een unieke stijl creëren.

Daarnaast bieden we ook dakwrapping aan. Een dakwrap is een geweldige manier om een info@siteuseronderscheidend element aan uw auto toe te voegen. Of u nu kiest voor een contrasterende kleur, een glanzende afwerking of een opvallend patroon, een dakwrap kan uw auto een geheel nieuwe uitstraling geven. Onze ervaren professionals zorgen voor een nauwkeurige en kwalitatieve dakwrap die naadloos aansluit bij de rest van uw voertuig.

Overige voertuigen wrappen

Niet alleen auto’s, ook andere voertuigen zoals scooters, motoren, tractoren, vrachtwagens, treinen, bussen en vliegtuigen zijn te wrappen. De enige voorwaarde is dat het voertuig is voorzien van autolak: alleen daarop hecht de wrapfolie.

Maak het car wrappen compleet door de ramen ook te blinderen. Zo creert u ene geheel nieuwe look voor uw voertuig.

Diverse mogelijkheden bij car wrapping

Kies uit een breed scala aan auto striping bestickeringsopties Bij Climax Autoglas bieden we een ruime keuze aan auto striping bestickering voor ieder merk en type auto. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige strepen, dubbele strepen of zelfs een vlagafbeelding, wij hebben het allemaal. Onze auto striping is beschikbaar in diverse kleuren en wordt vakkundig op uw auto aangebracht.

Geef uw auto een gedeeltelijke of volledige make-over door te kiezen voor auto wrapping. Bij auto wrapping, ook wel bekend als carwrapping, wordt uw auto volledig ingepakt in hoogwaardige autofolie. Dit biedt een uitstekend en kosteneffectief alternatief voor het laten overspuiten van uw auto.

Ontdek de mogelijkheden bij Climax Autoglas en geef uw auto een frisse en unieke uitstraling met onze uitgebreide selectie van auto striping bestickering en auto wrapping diensten.


Climax Autoglas staat voor

-Ervaren monteurs

-Hoogwaardige kwaliteit

-Jarenlange garantie

-Standaard prijskaartje, scherpe tarieven


Wrappen van uw auto? Kies voor Climax Autoglas

Wilt u uw auto wrappen door ervaren specialisten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Climax Autoglas kunt u rekenen op ervaren specialisten die uw auto professioneel kunnen wrappen. Of u nu op zoek bent naar een volledige carwrap of specifieke delen van uw auto wilt laten wrappen, wij staan voor u klaar om aan uw wensen te voldoen.

Ons team van deskundige wrap-specialisten heeft jarenlange ervaring in het wrappen van auto's. We werken met hoogwaardige wrapfolies en gebruiken geavanceerde technieken om uw auto een nieuwe en opvallende uitstraling te geven. Of u nu kiest voor een stoere matte kleur, een opvallende print of een uniek ontwerp, wij zorgen voor een professioneel resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen.

Veel gestelde vragen over het wrappen van auto's

Kan ik een gewrapte auto wassen of ermee door de wasstraat?

Ja, auto wassen is geen probleem. We raden aan om uw auto goed te onderhouden. Let er wel op dat de auto de eerste vier dagen na het wrappen nog niet bestand is tegen wassen en poetsen. Wacht hier dus nog even mee. Was de auto daarna bij voorkeur met de hand of kies voor ‘hot wax’ in de wasstraat voor extra bescherming.

Beschermt de autowrap tegen krassen?

U kunt de wrapfolie als het ware zien als een beschermlaag voor uw auto. Op de folie kunnen wel krassen komen, maar deze zijn gemakkelijk te verwijderen met een haarföhn of door de auto in de zon te laten staan.

Hoelang duurt het om een auto te laten wrappen?

Dit is afhankelijk van de grootte en het type van de auto. Houd rekening met 2 à 3 dagen. Als het alleen om car stripes of bestickering gaat, kan het al binnen één dag geregeld zijn.

Wat is de levensduur van een wraplaag?

Afhankelijk van het onderhoud, de verzorging en de folie die wordt gebruikt, gaat de laag gemiddeld 6 tot 10 jaar mee. Door de hoogwaardige wrapfolie die we bij Climax Autoglas gebruiken, garanderen wij een minimale levensduur van 10 jaar.

Is de wrapfolie gemakkelijk te verwijderen?

Wanneer u de kleur of print van de auto zat bent, kunt u deze verwijderen. Het is verstandig om dit door een specialist te laten doen, om zo beschadigingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat de auto er weer als vanouds uitziet.

Neem gerust contact met ons op

OFFERTE ONTVANGEN STUUR BERICHT