• darkblurbg
    Autoruitschade? Wij helpen u direct!

5 voordelen van autoreclame

Gepubliceerd op: 28-06-2021

Reclame voor jouw bedrijf door middel van autoreclame is veel effectiever dan bijvoorbeeld via een bord langs de weg. Mensen hebben langer de tijd om te kijken en kunnen daadwerkelijk lezen wat er op de auto staat. In deze blog bespreken we de vele voordelen van autoreclame.

1: Naamsbekendheid

Door reclame van jouw bedrijf te laten zien via je auto, zorg je ervoor dat je naamsbekendheid opbouwt. Zonder op internet te zoeken, zien mensen jouw autoreclame en komen ze in aanraking met je onderneming. Zeker wanneer mensen je vaker zien rijden gaan ze je herkennen in het straatbeeld en is iedereen op de hoogte van waar jouw bedrijf voor staat.

2: Files optimaal benutten

Niemand houdt van Files, het is pure tijdverspilling. Toch is het voor autoreclame juist erg goed! Mensen hebben veel tijd om de tekst eens goed te lezen en eventueel op internet te zoeken naar je bedrijf. Zo wordt jouw bedrijf goed onthouden en met een prachtig design trek je ongetwijfeld veel aandacht.

3: Professionele uitstraling

Professionele autobestickering laat een goede indruk achter. Potentiële klanten zien de autoreclame en krijgen meteen meer vertrouwen in het bedrijf, omdat ze zien dat het een serieuze onderneming is. Kies dus altijd voor autoreclame als je professionaliteit wilt uitstralen.

4: Eenmalige investering

Een auto gaat jarenlang mee en dat geldt voor de bestickering net zo. Je geniet lang van het resultaat en profiteert van alles wat het oplevert. Het is een eenmalige investering die in verhouding tot reclame op flyers of borden langs de snelweg ook nog eens veel goedkoper is. Het is vrij gemakkelijk om de bestickering te verwijderen, zodat je te zijner tijd een keer kunt wisselen van ontwerp.

5: Alle opties zijn mogelijk

Met autoreclame kan je alle kanten op. Van verschillende kleuren, lettertypes, vormen en foto’s: alles is mogelijk! Je kan er zelfs voor kiezen de gehele auto te laten bestickeren om écht op te vallen op de weg. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen op het achterruit of op de spiegels reclame te plaatsen. Zorg er wel altijd voor dat het niet te druk wordt, dit gaat namelijk ten koste van de leesbaarheid.  

Contact

Autoreclame laten toepassen door Climax Autoglas? Vraag dan direct een offerte aan. Eerst meer ins en outs weten? Kijk dan op onze autoreclame pagina of neem contact met ons op. Als je ons contactformulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met je op.